Зміїнець: збудують садочок, як у Європі

06 Серпня 2017, 12:57
5768

Дитсадок за європейськипи стандартами та сучасними технологіями буде у селі Зміїнець Луцького району на вулиці Левадній, 13.

Відповідний пост опублікувала на своїй сторінці у Facebook голова Княгининівської об’єднаної громади Олена Твердохліб.

«Все побачите. Життя, дуже цікава штука, часом вона так повернеться, що і не чекаєш. Я про те, що все в нас буде і знайдуться кошти», – розповідає чиновниця.

За її словами, садочок буде розрахований на 160 дітей. 


Архітектор Олександр Балан переконує, що все продумано: і вентиляція з рекуперацією, і тепловий насос для опалення, і гелеоколектор. 

«Форма, зміст .... інший був задум. Але ділянка завузька, щоб і вимоги ДБН виконати, і зробити дійсно те, що хотіли. Ділянку нарізали під совдепівський типак. Купола... тут в замовника було бажання мати «на районі» місце, де можна зібрати Громаду. Ну а решта часу – зимовий сад, багатофункціональний хол, ігрова зона у дощ. Ну і відчуття простору, світла, а не «сістема карідорная», коли дитячий садок нагадує тюрму», – ділиться він у коментарі до допису.

«Думаю що в Зміїнці комунальні заклади мають бути дуже креативними. Враховуючи креативні будинки мешканців так званого Нового Зміїнця, потрібно щоб була відповідність. Тим більше, що поряд буде спортивно-розважальний центр, а далі Торговий центр (ділянки під які вже передбачені)», – додає Олена Твердохліб.


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром