Біля управління Держгеокадастру в Луцьку протестували атовці

20 Квітня 2021, 15:15
3520 Джерело: Перший

Кілька десятків атовців прийшли протестувати до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області проти поновлення на посаді колишнього керівника відомства Назара Микичака.

Про це повідомляє «Перший».

Акція відбулася у вівторок, 20 квітня.

Зауважимо, ІА «Волинські новини» повідомило про те, що нинішнього очільника геокадастру на Волині Володимира Боярчука звільнили через рішення Львівського окружного адміністративного суду від 23 лютого 2021 року про поновлення на цій посаді Назара Микичака. Останній очолював відомство кілька місяців у другій половині 2020 року.

«Суть акції дуже проста. Якимось чином через суди з’явився колишній очільник геокадастру Назар Микичак. Він на роботі свого часу майже не був – завжди по лікарняних, а його обов’язки виконував вічний зам при всіх керівниках Анатолій Поляков. Під своїх львів’ян все робилося швидко, а волинянам – нічого. Навіть, коли людина мала земельну ділянку, а просила просто змінити цільове призначення, їй не давали цього зробити – рішення блокувалися. Волинь при цих керівниках страждала. Нам же потрібні люди, які розуміють волинян і йдуть їм назустріч», – сказав голова Спілки воїнів АТО Волині Олександр Серватович.

До Володимира Боярчука, кажуть учасники акції, особливих претензій не мають.

«Ті спорадичні претензії, які були, ми мали нагоду прийти і висловити в очі. Якщо щось не розуміли, ця людина пояснювала. За час його керування погоджено більше 500 заяв на виділення землі для атовців – це для нас красномовний факт. Але ідеальних начальників немає», – додав Серватович.

Не побачивши Назара Микичака біля управління геокадастру, атовці вирушили до обласної державної адміністрації. Вони хочуть зустрітися з головою ОДА Юрієм Погуляйком, попросити його вплинути на ситуацію і не допустити повернення «токсичного керівника».

Читайте також: На Волині відбудуться антитерористичні навчання: в окремих районах можливий особливий режим

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром