Нічні луцькі пригоди патрулів «Самооборони»

06 Грудня 2015, 12:31
2746 Джерело: samooborona.volyn.ua

Чергове нічне патрулювання Луцька в ніч на 6 грудня групою швидкого реагування «Самооборони» скінчилося порятунком п’яного чоловіка і втихомиренням кількох захмелілих лучан –­ на щастя, чи не вперше обійшлося без викликів на бійки.

Про це на сторінці Facebook відзвітував помічник-консультант народного депутата України, активіст «Самооборони» Олександр Ніколайчук.

«У складі однієї із трьох на сьогодні груп швидкого реагування «Самооборони Волині» заступили на нічне чергування, – пише активіст. – Проінспектували території навчальних закладів району ДПЗ.

НВК 24, 21:20 компанія розпиває алкоголь, розійшлися.

НВК 20, 21:30, аналогічна ситуація.

ВПУ 9, 21:40, дві компанії гурманів: одна споживає коньяк із тортиком, інша – шампанське та червоне вино, також оперативно поприбирали за собою.

НВК-гімназія 14, 22:00: тиша та спокій; обходячи територію, зустріли сторожа на спортмайданчику. Подякував, що відвідуємо.

22:50, виклик у гуртожиток по вул. Коновальця, шумлять на коридорі, бійка. По прибуттю виявили чотирьох п'яних, які намагалися «реабілітувати контуженого АТОшника». Картина не із приємних. Буде відео…

01:50, магазин «Продукти», на розі вул. Рівненська-Сагайдачного. Як завжди, п'янка відбувається прямо під магазином. На зауваження пред'являється посвідчення, яке дозволяє випивати, гадити та хамити – посвідчення учасника бойових дій. Згодом після десятихвилинного спілкування хлопці висловлюють бажання долучатися до нічних чергувань. Погоджуються, що таки змінювати країну слід починати із себе. Завтра протверезіють...

02:43, виклик на вул. Соборності. Згідно з попередньою інформацією, жінка з балкону сьомого поверху несамовитим голосом благає про допомогу. Підтвердилася. Пані розказала, що «кругом повно зеків: і у дворі, і біля дверей», що вона «боїться спати». Заспівали колискову. Розповіли жіночці, що усіх розігнали та виставили черговий наряд біля будинку. Втихомирилася. Повідомили міськвідділ, що медикам слід взяти її на особливий контроль.

04:45, знайшли мирно сплячого та зовсім неговорячого відвідувача «Наталки», у 15-ти метрах від входу. Благо, що ще досі морозів нема. Люди, ніколи і ні за яких обставин не залишайте тих, з ким прийшли до якогось закладу!

Жодного виклику на бійки до нічних клубів... Буває й таке... Про спокійно розпиваючих алкоголь на зупинках громадського транспорту «у себе ж на районі» не пишу, щоб було менше букв. Сьогодні усі поводилися більш-менш адекватно… Доброго ранку. Вітання захисникам».

Принагідно активісти «Самооборони» нагадують, що звітуються про чергування в он-лайн режимі, «щоб не було куди «давати задню», бо хтось подзвонить, хтось попросить. Прикрий досвід заставляє. Просимо кожного ображатися лише на себе».

Коментарі
06 Грудня 2015, 23:15
Занадто часто з"являється фейс цього лузера.Самооборонівці з нього відверто кепкують,а хтось поставив задачу зробити "активіста ніколайчука" впізнаваємим.
07 Грудня 2015, 00:59
Для нормальної роботи патруля потрібні нормальні адекватни, хлопці. Нажаль не всі в самообороні підходять!!!! Або міняйте або проводьте роботу з ними!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром