Наркотики і порушення карантину: у Луцьку «накрили» нічний клуб і затримали відвідувачів

19 Квітня 2021, 14:39
4115 Джерело: ГУНП

У Луцьку виявили клуб, який працював після опівночі і в якому перебувала понад сотня відвідувачів. Окремі з них мали при собі наркотики.  

Про це повідомляє пресслужба ГУНП.

У ніч з 17 на 18 квітня, відповідно до наказу очільника ГУНП, правоохоронці провели чергове відпрацювання розважальних закладів на території Луцька.

Під час рейду зафіксували порушення карантинних вимог в одному з них. Також отримали оперативну інформацію управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ, що там можуть перебувати особи з забороненими речовинами.

Ще раніше на лінію 102 телефонували небайдужі лучани та повідомляли про порушення тиші в закладі, тому поліцейські провели ряд заходів, аби задокументувати правопорушення і припинити його роботу.

Потрапивши у приміщення, поліцейські виявили там понад сотню осіб. Роботу закладу припинили. На юридичних осіб склали адміністративний протокол за порушення карантину.

Окрім цього, під час перевірки співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ виявили четверо осіб із речовинами, схожими на наркотичні та психотропні. Усе це вилучили та направили для проведення відповідних експертиз.

За всіма фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Триває перевірка.

Читайте також: У Луцьку шукають донорів крові для 5-місячного хлопчика

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром