На виїзді Кварцяний переграв Маркевича

06 Грудня 2015, 10:26
2675 Джерело: fcvolyn.net

Луцька «Волинь» переграла одного з грандів українського футболу дніпропетровський «Дніпро» – відтак волиняни пішли на зимову перерву, перебуваючи на п’ятій сходинці турнірної таблиці.

«Дніпро» – «Волинь» – 0:1 (0:0)

5 грудня, Ліга Парі-Матч, 12 тур, Дніпропетровськ, Дніпро Арена, 3680 глядачів.

«Дніпро» (Дніпропетровськ): Бойко, Едмар, Безус (Лучкевич, 61), Селезньов, Леонардо, Бруно Гама, Дуглас, Ротань (к) (Данило, 46, Шахов, 78), Гуйє, Федецький, Матеус

Запасні: Шеліхов, Джон, Чеберячко, Томечак

Тренер: Мирон Маркевич

«Волинь» (Луцьк): Кичак - Жуніч, Богданов, Шабанов, Польовий, Політило (к), Кравченко, Шарпар, Матей, Кобахідзе (Горопевшек, 90), Козьбан (Мемешев, 65).

Запасні: Неділько, Насонов, Герасимюк, Логінов, Никитюк

Тренер: Віталій Кварцяний

Гол: Шарпар (86)

Арбітри матчу: Абдула (Харків)

Попереджені: Ротань (25), Данило (71) – Кравченко (16), Шарпар (27), Політило (65)

Як розповідає офіційний сайт ФК «Волинь», господарі поля «Дніпро» звично захопив ініціативу й навалився на гостей усією потужною атакою. Моменти біля воріт гостей виникали із небезпечною періодичністю. Усе б нічого, але людиною №1 у першому таймі став Артем Кичак. Він потягнув три дуже небезпечні удари. Артем відбив два удари Селезньова й постріл Гами. Пішла черга кутових на ворота «Волині», але без небезпеки.

Кичак відбив черговий удар в рамку від Безуса й «Дніпро» взяв перерву в атаці, після чого й «Волинь» кілька разів потривожила захисні порядки дніпрян.

Кінцівка тайму вийшла нервовою, але без моментів. Так само не було небезпеки, яка б могла б призвести до забитих голів і в другому таймі. Маркевич робив заміну за заміною, освіжаючи гру своєї команди в атаці, але «Волинь» рубалася на кожному клаптику поля й дотерпіла до щасливої кінцівки. На 85 хвилині в контратаці лучани заробили кутовий. Матей подав, Федецький програв боротьбу Шарпару й мяч від плеча Слави влетів у кут воріт Бойка – 0:1!!!

Не скажеш, що гол був випадковим, адже швидше і динамічніше грали гості у другій половині тайму. Після голу на контраатаках лучани могли забити вдруге (особливо пригадується момент Мемешева, який втік на побачення із Бойко), але фінальний свисток Абдули зафіксував справедливу перемогу «Волині». Вона «зимуватиме» в турнірній таблиці на 5 місці.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром