Ляльки мотанки, дерев'яні метелики та котофутболки: різноманіття хенд-мейду на «Бандерштаті» вражає

05 Серпня 2017, 13:31
5466

Ярмарок ручної роботи на фестивалі «Бандерштат» розкинувся по обидва шляху від входу до «Тихої» сцени.

Все обов’язково ручної роботи і виготовлене в Україні. Ні, повірте, тут не лише вишиванки та калинові вінки. Автентичне, українське, звісно ж – найголовніше.

Про різноманіття виробів ручної роботи на фестивалі пише «Таблоїд Волині».

Тут є і дримби, і мотанки і «намиста з дукачами». Якщо ж треба інші сувеніри, то і для брутально бородатого друга, для хіпстера, модниці, «няшки» чи навіть маленької похресниці можна щось підібрати.

1. Почнемо з автентичного. Мотанка. Такі сувеніри, ділиться майстриня Марина Третьякова, купляють в подарунок друзям з інших країн. Беруть як обереги. На фестивалі є і жіноча, і чоловіча мотанка, а поруч іграшки в техніці мокрого валяння та ручки з петриківським розписом.

2. Металеве горнятко – невід’ємний атрибут відпочинку на фестивалях.  Якщо ви справжній фест-фан, то пора придбати власне і особливе. З логотипом улюбленого гурту або ж слов’янською символікою. Бренд же лише в планах, ділиться Олександр Кухарь.

1

3. Бренд KavaleR. Якщо у вас є друг-хіпстер, негайно везіть йому дерев’яний метелик до стильної сорочки. Буде радий.

4. Для дітлахів – іграшки. Зроблені власноруч, стильні та з позначкою «еко». Саме такий зайчик від Тетяни Наземко може стати найкращим другом дитинства Вашої малечі.

1

5. Ряба Вош. Наше, волинське, одягає бандерштатівців та дарує їм чудовий настрій. Котофутболка чи керамічний сувенір? Запакуйте і те, і те.


2

6. Ungvarit . Автентична музика, привезена з гірської України. Не вмієте? То пра навчитися, адже дримба – це інструмент справжнього бандерівця.

7. Nadia’s soap factory. Так, на фото мило, що тут ще додати, але всі перепитують, чи справді мило.

8. І ще посуд «мейд ін Луцьк».  Космос у вашій тарілці – ось, що пропонує Вам на Бандерштаті Сергій Столярук.

1

9. Глина. Матова, чорна, настільки гладка та добре випалена, що приємно просто взяти до рук. З кави в такій посудині почнеться ідеальний день. Гончарство у нас вважають чоловічою справою, але ці речі створені жіночими руками Ліди Тимофіївої.       

1
 

Щоб ви не обрали – знайте, що купуєте працю, любов, фантазію і емоції. Люди це створили, щоб Ви отримали трішки щастя. Жоден майстер не скаже, що приїхав, аби просто заробити, всі привезли до Луцька дітища творчості.
 
Коментарі
05 Серпня 2017, 19:19
Молодці ,мають золоті руки .<br/>Хай їм щастить!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром