Як розумно зробити ремонт у ванній кімнаті: поради від «Єврохолдингу»

19 Квітня 2021, 10:36
Як розумно зробити ремонт у ванній кімнаті: поради від «Єврохолдингу» 4685
Як розумно зробити ремонт у ванній кімнаті: поради від «Єврохолдингу»

Чимало покупців квартир зараз на дуже цікавому та відповідальному етапі свого життя – облаштуванні свого нового помешкання.

Тому ділимось досвідом, як розумно планувати та проводити ремонтні роботи. В ремонті квартири є дві найголовніші зони: кухня та санвузол. Ключовими вони є як через їхні функції, так і за фінансовим навантаженням. Сьогодні – поради для планування та облаштування ванної кімнати.

  1. Зробіть план ванної кімнати в масштабі і розробіть кілька варіантів розміщення обладнання. При цьому пам'ятайте про відкривання дверей, люків та ящиків – під них потрібно залишати місце.
  2. Розміщення сантехніки. Пам’ятайте! Потрібно, щоб отвори для зливу знаходилися якнайближче до каналізації. Зверніть увагу, що ухил відвідної комунікації повинний бути не менший одного сантиметра на метр. Це важливо для нормального зливу води.
  3. Допоміжне обладнання (наприклад сушку для рушників) слід розміщувати поруч стояка: будь-яка кутове «коліно» заважає циркуляції води, через що температура знижується.
  4. Обирайте компактні варіанти сантехніки або обладнання з подвійними функціями. Наприклад, існують раковини з можливістю монтажу над пральними машинами.
  5. Вибір між ванною та душовою кабінкою – ваш особистий вибір. Але якщо ви обрали душ, то потрібно звернути увагу на його конструкцію: двері, які відкриваються назовні, займуть багато місця, але за ними легше доглядати. Зверніть увагу на висоту душового піддону: без правильного нахилу вода буде застоюватися.
  6. Вдало оперуйте дизайном: біла горизонтальна плитка надасть ефект розширення і збільшення кімнати. Враховуйте також форму плитки: велика буде порушувати пропорції приміщення, а надто дрібна мозаїка теж ускладнить сприйняття простору. Відмовляйтеся від орнаменту та темних кольорів на стінах, натомість використовуйте їх на підлозі. Так кімната не тільки буде здаватися об’ємнішою, але й цікавішою для ока. Дзеркальні поверхні також збільшують простір. Розміщуйте лампи не тільки в стелі, але й в верхніх та бокових частинах дзеркала. Це хороший спосіб зекономити і зручно, якщо ви проводите багато часу, дивлячись на себе.


Тим, хто тільки шукає для себе ідеальний дім, нагадуємо, що компанія «Єврохолдінг» у місті Луцьку завершує будівництво елітного житлового комплексу у центрі «Яровиця», активно будує квартал нових лучан «Dream Town», що на вулиці Привокзальній та розпочала будівництво висотного житлового комплексу «Кyiv sky» з витонченою архітектурою в районі Київського майдану, для тих, хто цінує якість житла преміум класу.



Нехай мрії жити у сучасному будинку в центрі міста збуваються!

Консультаційний центр «ЯРОВИЦЯ»

Консультаційний центр «DREAM TOWN»

  • 099 327 27 27 dream-town.com.ua

Консультаційний центр «KYIV SKY»

Підписуйтесь на телеграм канал компанії «Єврохолдінг»

https://t.me/novobudovy_lutsk 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром