«Напій кохання», перстень невдачі та собачий хор: як пройшла містично-романтична екскурсія Луцьком

05 Серпня 2017, 11:50
2904

Лучан та гостей міста привид Станіслава Хрустеля водив містичними місцями та розповідав романтичні історії кохань. 

Незвичайна екскурсія відбулась у п'ятницю, 4 серпня.

Погуляти нічним містом зібралося близько сорока людей різного віку: від маленьких та допитливих до дорослих та зацікавлених. 

Вкотре Старим містом блукає привид польського шляхтича і розповідає усім сміливцям про потаємні та загадкові сторінки історії Луцька. Традиційно з факелами в руках та гасовими лампами охочі блукають вуличками і відкривають завісу історії та певної містичності Лучеська, старих традицій і порядків. 

Окрім того, Станіслав Хрустель поділився історією свого життя та оповідками про тих, хто ходив вулицями міста триста, чотириста чи навіть п’ятсот років тому. Він декламує поезію, ділиться жартами та дарує пацьорочки найкмітливішим гостям. 

Також, привид розповів про трагічне кохання Оксани, її перстень невдачі і його вічне кохання Ганну.  Слухачі отримали цінні поради, як розбагатіти якнайшвидше, розкрили таємниці щасливого материнства. Побачили місце справжнього собачого хору, який був на гастролях та ангелів-охоронців, які оберігають місто.

Наприкінці екскурсії кожен міг спробувати «Напій кохання» та залишити згадку про себе, щоб знову і знову повернутися у древній Луцьк. 









Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром