Лучан запрошують на презентацію книжки Артема Чеха «Точка нуль»

05 Серпня 2017, 10:58
2872

Книгарня «Є» та видавництво «Vivat» запрошують на презентацію книжки Артема Чеха «Точка нуль».

Захід відбудеться у суботу, 5 серпня. Початок – о 17:00. Модераторка — Іра Цілик.

Ця книжка виходить у люди після тривалої паузи в літературній творчості Артема Чеха, - повідомляють у книгарні.

Мобілізований у п’ятій черзі, письменник пробув 10 місяців на передовій, і тепер він без пафосу й надмірного натуралізму, зі здоровою самоіронією та відвертістю створює образ сучасного українського військового ― не глибоко травмованого невдаху, розчавленого обставинами, не ідеалізованого безстрашного епічного воїна, а героя нашого часу.

У психології є поняття «точка нуль». Це той стан обнуління, під час якого людина звільняється від усіх думок, бажань, почуттів; нема ніякого вчора, нема ніякого завтра, є лише тут-і- тепер, є лише «я» в ньому. На «нулі», тобто передовій, де Артем Чех пробув у лавах ЗСУ в 2015—2016 роках, здебільшого й написана ця збірка есеїв чи то радше щоденникових заміток на манжетах військової форми.

Артем Чех — український письменник. Автор книг «Цього ви не знайдете в Яндексі», «94 дні. Євромайдан очима ТСН», «Рожеві сиропи» та ін.

Іра Цілик — українська письменниця та режисерка. Авторка низки прозових, поетичних і дитячих книг: «Ці», «Післявчора», «Родимка» «Червоні на чорному сліди», «Таке цікаве життя», «МІСТОрія одніеї дружби» . Лауреат кількох літературних премій. Працює і в музичній індустрії: вірші письменниці використовують у своїх піснях такі виконавці, як Антоніна Матвієнко, «Бумбокс», «Сестри Тельнюк», «Коzак System», «НеДіля».

Вхід вільний.

Адреса книгарні «Є»: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром