«Мужики, не будьте дном»: луцька «Волинь» поступилася «Жемчужині»

05 Серпня 2017, 08:49
3431

Підопічні Ярослава Комзюка зуміли відігратися по ходу поєдинку, однак помилки у захисті призвели до прикрої поразки від одеських опонентів.

Початок матчу проти новачків Першої ліги чемпіонату України з футболу одразу ж підніс для вболівальників декілька сюрпризів. В основному вони торкнулися кадрової ситуації у команді. Як зізнався після матчу головний тренер «Хрестоносців» Ярослав Комзюк, молоді гравці клубу поки не тягнуть рівень другого за рангом дивізіону українського футболу, тож за умови фінансової «привабливості» клубу довелося підключати «стару гвардію» з дещо несподіваних новачків…

Якщо повернення Олега Герасимюка ми анонсували у прев’ю до поєдинку (хоча треба зазначити, що досвідчений ветеран луцького клубу провів не найкращий свій матч), то поява у складі Олександра Неделюка та Романа Степанова, яких протягом останніх років ми бачили лише на аматорському рівні, була як грім серед ясного неба.

Серед молодих новачків можна було виділити ніби не так давно «списаного» з клубу Романа Воробя. Ба більше, саме нещодавній гравець боратинської «Ласки» й забив свій гол, скориставшись помилкою захисту «Жемчужини» у середині першого тайму. Шкода лишень, що до того моменту волиняни уже поступалися у рахунку: банальний навіс з кутового на 14-й хвилині гри призвів до точного удару одесита Дмитра Поспєлова. Тож після забитого гола на перерву луцькі футболісти пішли за рахунку 1:1.

У антракті вдалося дізнатися про дискваліфікації Сергія Петрова та Сергія Мелінишина. Їх поведінка у матчі проти «Львова» обійшлася дуже дорого – пропустити вони мусять ще один матч чемпіонату. Сидів на трибуні й Артем Дудік. На запитання, чи з нами він, красномовним киванням голови відповів – «ні». Шкода – як мінімум у вчорашньому поєдинку міг згодитися…

А далі був другий тайм та момент Євгена Могіля на його початку: 22-й номер лише на якісь сантиметри не дотягнувся до прострілу з флангу. До слова, він вийшов на заміну ще у першому таймі. А у перерві для посилення атаки вийшов автор першого гола «Волині» цього сезону Владислав Дмитренко. Утім, і його настирності не вистачило лучанам. Навпаки – провал на правому фланзі оборони призвів до приємної самотності гравця «Жемчужини» Руслана Паламара у карній зоні господарів поля: удар, дві штанги, гол – 1:2.

Вибору у Комзюка вже не було, тому в бій кинули чинного тренера дитячої команди «Волині» у віковій категорії 14 років Романа Степанова. І гравець, який минулого сезону захищав кольори аматорського «ЛСТМ», мав шанс зрівняти рахунок, однак після кутового головою пробив повз стійку одеських воріт! А уже на останніх доданих арбітром хвилинах гри різка контратака «Жемчужини» вирішила долю поєдинку голом Михайла Шестакова – 1:3.

Взяти бодай очко проти абсолютних новачків Першої ліги аматорський десант не допоміг. Що буде далі – не знає, певно, навіть тренер команди Ярослав Комзюк. А поки «Волинь» веде боротьбу зі своїми проблемами. Прохання фанів «Не будьте дном, мужики» так і залишається без відповіді…


                                                                              

Коментарі
05 Серпня 2017, 11:56
ганба! і не більше!!!
05 Серпня 2017, 15:32
Це дно.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром