Зважені та щасливі: віце-прем'єр-міністр і очільник Волині перевірили транспортні ваги

04 Серпня 2017, 16:15
3088

До Луцького району завітав віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон.

Робоча поїздка, причиною якої стало відкриття оновленої дороги Львів – Радехів – Луцьк відбулась у п'ятницю, 4 серпня.

Віце-прем'єр-міністр відвідав три локації району, одна з них – село Гірка Полонка поблизу Луцька.

Тут Володимир Кістіон разом з очільниками області перевірив міцність дорожнього покриття. 

Вантажівки, які їхали у напрямку обласного центру, заїжджали на спеціальні транспортні ваги та проходили перевірку. Під час перебування віце-прем'єра у Гіркій Полонці порушників не виявили.

 

Начальник габаритно-вагового комплексу Анатолій Марач розповів, що частих порушень немає, бо водії вже знають, де їх може застати перевірка: «На тиждень викриваємо близько двох порушників, як-коли». 

Не втративши нагоди Володимир Кістіон промовив до Голови Волинської ОДА «А давайте зважимось», на що Володимир Гунчик відповів «А давайте». Ваги виявились справними.

Крім того, на зустрічі підняли питання температурного режиму. Анатолій Марач зазначив, що при високій температурі повітря рух важкого транспорту має бути призупиненим. Є спеціально облаштовані зони відпочинку, де водії можуть припаркуватися та перечекати спеку, а у випадку відмови, правоохоронці мають повне право скласти на водія протокол.

Поки що в районі такий ваговий комплекс лише один. Та на зустрічі говорили, що із завершенням ремонту автошляху Луцьк – Володимир розмістять ще один, не менш потужний.






 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром