Лучан закликають фотографувати і подарувати дитині радість

05 Грудня 2015, 15:04
2813

ГО «Фундація розвитку громад» оголосила призовий фотоконкурс до Дня Святого Миколая.

Як повідомляють організатори, подати заявку на участь у конкурсі можна до 17 грудня, а уже 21 грудня будуть оголошені призери.

«Це не просто конкурс, це можливість змінити світ та й самим стати кращими. Конкурс проводить у рамках передноворічної акції «Подаруй дитині радість». Тож від учасників вимагається не просто надіслати фото власного авторства, а й зробити свій передноворічний подарунок дітям-інвалідам та дітям-сиротам, яким, на жаль, бракує домашнього затишку й материнського тепла. Однією із головних умов є принесення іграшок, дитячих книг, солодощів, фруктів та коштів у офіс нашої організації, аби напередодні Дня Святого Миколая ми спільними зусиллями змогли створити справжнє диво», – розповідає керівник відділу проектів організації Олена Ярощук.  

Умови участі у конкурсі.


► Кожен учасник може подати до участі до десяти фотографій.
►  Для того, аби заявка вважалася активною, потрібно зробити пожертви в рамках акції «Подаруй дитині радість» та зробити репост публікації на свої сторінки у соціальних мережах.
► Тематика фоторобіт: природа, життя і люди, урбаністика, сільське життя.

Фотографії мають бути якісними, оскільки найкращі з них будуть надруковані з метою облаштування приміщення вільного простору «Третє місце».

Подати заявку на участь у конкурсі можна до 17 грудня, а уже 21 грудня будуть оголошені призери.

► 1 місце – квитки на двох від головного партнера – кінокомплексу «Адреналін».
► 2 місце – місячний безлімітний абонемент на відвідування будь-якого закладу мережі спортивних клубів «ІнтерАтлетика».
► 3 місце – сертифікат на 100 гривень для купівлі товарів у «Благодійному магазині».

Крім того, цього разу введено приз глядацьких симпатій. Наразі організатори не вказують, що це саме за приз – тримають інтригу.

Як пожертви приймають іграшки, дитячі книги, солодощі, фрукти та кошти. Речі потрібно приносити за адресою: вул. Стрілецька, 43; вул. Карбишева, 1 оф. 414. При індивідуальній домовленості можливий само вивіз.

Зробити пожертву з позначенням «Подаруй дитині радість» та вашим повним іменем можна на р/р 26009055504051, «ПАТ КБ Приватбанк», МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром