Волинські лісівники співпрацюватимуть з Академією рекреаційних технологій і права

16 Квітня 2021, 10:01
2032 Джерело: Сайт Волинського ОУЛМГ

Договір про співпрацю підписали Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства та Академія рекреаційних технологій і права.

Про це йдеться на сайті Волинського ОУЛМГ.

Таким чином обидві структури 14 квітня скріпили угодою наміри про співробітництво та взаємодію.

Відповідний договір підписали начальник управління Олександр Кватирко та ректор приватного вищого навчального закладу Людмила Стасюк.

«Така співпраця однозначно стане корисною для обох сторін. Адже не секрет, що вищий навчальний може дати цілісну освіту лише за умови якісної теоретичної та практичної підготовки студентів. Зі свого боку наше обласне управління, в структурі якого 24 підприємства, постійно потребує фахових спеціалістів. Підготовка наукових робіт, дослідження про природу Волині, пропозиції щодо вдосконалення виробничих процесів також є надзвичайно важливими», – наголосив Олександр Кватирко.

Форми роботи, прописані у договорі – а це обмін актуальною інформацією, проведення спільних науково-практичних конференцій, семінарів, інших заходів, реалізація проєктів та багато інших важливих завдань – дадуть можливість студентам розкрити свій потенціал.

Читайте такожДиректора волинського драмтеатру оштрафували за премії родичам

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром