У Луцькій міській лікарні реконструюють приймальне відділення

14 Квітня 2021, 10:29
2658

Триває реконструкція приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що Луцька міська клінічна лікарня – це потужний медичний заклад на 600 ліжкомісць. За його словами, проблемою була відсутність нормального, просторого приймального відділення, де можна було б ефективно розподілити пацієнтів, які прибувають на планову госпіталізацію, та пацієнтів, які потребують термінової допомоги.

Тому прийняли рішення 9 мільйонів гривень дофінансувати із міського бюджету в сумі 20 мільйонів гривень для того, щоб організувати сучасне приймальне відділення з червоним коридором для пацієнтів із невідкладними станами, зеленим – для планових пацієнтів, та цілим рядом необхідного діагностичного обладнання, такого, як рентген апарат, апарат ультразвукової діагностики, магніторезонансний томограф, колоноскоп та багато іншого.

Окрім цього, є окремий вхід для інфекційних хворих, окрема кімната для тих людей, які потребують медичної допомоги, однак підозрюються у скоєнні злочину, зручна рецепція.

Директор закладу Лариса Духневич додала, що нове приймальне відділення відповідатиме високим світовим вимогам та нормам.

Читайте такожУ Луцьку хочуть створити територіальне медичне об'єднання

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром