«Фартовий» арбітр та чергове повернення: «Волинь» зіграє черговий матч чемпіонату України

03 Серпня 2017, 14:15
3341 Джерело: ФК «Волинь»

На стадіоні «Авангард» підопічні Ярослава Комзюка приймуть одеську «Жемчужину».

Сам матч розпочнеться 4 серпня, о 19:00. До слова, для луцького клубу продовжиться традиція «безсуботніх» домашніх турів: цього року усі свої матчі на «Авангарді» команда грала у п'ятницю або неділю. А якщо порахувати статистику останніх п'яти сезонів, то у найпоширеніший футбольний день тижня (а якщо хто зрозумів, це саме субота) «червоно-білі» грали лише у 15 поєдинках з 73-х.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, обслуговуватиме матч з недавніх пір гаряче «шанований» фанами «Волині» арбітр Олександр Солов'ян з Києва (на фото). Нагадаємо, саме він був головним суддею кубкової гри «Хрестоносців» проти «Львова» минулого тижня. У вболівальників та тренерського штабу лучан до столичного арбітра було чимало запитань, адже «на його рахунку» три червоні картки та два незараховані голи, які прямо повпливали на хід того поєдинку. До слова, Сергій Петров та Сергій Мелінишин до сих пір на сайті ПФЛ значаться як дискваліфіковані, тоді як Владиславу Шаповалу, судячи з його участі у недільному матчі проти «Авангарда», покарання все ж скасували. 

Асистентами арбітра у поєдинку проти «Жемчужини» стануть Валерій Кисельов з Сум та Віталій Кислюк – знову ж таки з Києва. Четвертим арбітром буде лучанин Вадим Подригуля, інспектором матчу – Юрій Ісаєв (Запоріжжя). 

Щодо кадрових новин команди, до доля Артема Дудіка, Юрія Романюка та Олександра Чепелюка, які, за інформацією ЗМІ, мали залишити команду, поки невідома. У свою чергу, серед близьких до клубу кіл з'явилась інформація про те, що після Віталія Неділька до команди повернеться ще один її багаторічний гравець – Олег Герасимюк. Утім, офіційно таку інформацію у клубі поки не підтвердили. 

Слід відзначити, що завтра на стадіоні «Авангард» «Волинь» та «Жемчужина» відкриють історію своїх протистоянь. Тож навіть за спекотної погоди запрошуємо вболівальників підтримати головну футбольну команду області. Можливо, це допоможе їй вибратися з останнього місця турнірної таблиці Першої ліги, де команда з Луцька перебуває після трьох турів чемпіонату України.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром