«ФІОЛЕТ» перетворив нічний клуб на «поле бою»

04 Грудня 2015, 18:11
2695

Концерту гурту розпочався трохи із запізненням, але це лише «підігріло» інтерес шанувальників.

У четвер, 3 грудня, в нічому клубі «OPERA DANCE CLUB» гурт «ФІОЛЕТ» виступив з новою концертною програму «Пісні любові на полі бою», пише Таблоїд Волині.

Свою нову студійну платівку «Фіолет» презентували на початку жовтня 2015 року. І вже в листопаді гурт вирушив у  тур містами України на підтримку  альбому, робота над яким тривала більше року.

Нагадаємо, що музиканти успішно відіграли  концерти у Рівному, Вінниці, Одесі, Тернополі, Чернівцях, Івано-Франківську, Львові, Сумах, Харкові. Після виступу у рідному Луцьку – Київ, Полтава, Черкаси, Дніпропетровськ.


Що ж до самого концерту, то розпочався він трохи із запізненням. Але це лише «підігріло»  інтерес шанувальників, яких, до речі, зібралося  немало. Напевно, не останню роль у цьому відіграло повідомлення Сашка Положинського  у «Facebook», яке він поширив напередодні.

Хоча сам Сашко запевнив, що до організації концерту не має ніякого відношення і зробив це лише із солідарності до «колег по цеху».

Окрім лідера гурту «Тартак» на виступ також прийшов Андрій Тимчук із «Флайzzzи», журналісти Михайло Кузьмич і Вікторія Жуковська, які поділились враженнями від концерту на своїх сторінках в соцмережах.  


Варто було вийти музикантам на сцену, «Оперу» заповнили гучні оплески та мрійливі зітхання. Адже їхня харизма ще й як підкорює серця шанувальниць… Дівчата-дівчатами, але «Фіолет» показали справді професійний рівень і виклалися на всі сто!  Якісна музика вкупі з шаленою енергетикою та самовіддачею – велика сила! І хто це оцінив, тому величезний плюс «до карми».

Концерт умовно поділили на дві частини – спершу презентували «свіженькі» пісеньки, потім – відомі хіти у новому звучанні. Публіка не тільки підспівувала Сергію Мартинюку, а й залюбки пританцьовувала.

Справжній шквал емоцій викликала композиція «Тут були колись ми», яку «Колос» виконав з присвятою Луцьку: «Хоч зараз я вже фактично не живу в Луцьку 2 місяці, він завжди був, є і залишиться рідним-ріднющим!». Та й взагалі, стосовно лучан і міста пролунало багато теплих слів, за що хлопцям велике «Дякую!». А ще за цікаву музику, приємну атмосферу вечора і подарований настрій!

Відвідувачі концерту активно діляться враженнями в соцмережах.





Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром