Їдальня Луцького терцентру відновила роботу після ремонту

13 Квітня 2021, 10:46
1758

Відновила роботу після проведення ремонту кухні їдальня Територіального центру. Директорка закладу Галина Шатецька розповіла: роботи тривали понад місяць.

Про це повідомляє «Суспільне».

Директорка територіального центру соціального обслуговування міста Галина Шатецька розповіла, на кухні поклали плитку на підлогу та стіни, придбали нову плиту, попередня була в аварійному стані, нею користувалися з 1947 року. На ремонт витратили – 100 тисяч гривень, на придбання плити – 50 тисяч.

На кухні працює четверо людей. Розпочинають роботу о 8-й годині ранку, розповідає шеф-кухарка Жанна Черв'як. Сьогодні у меню овочевий суп на тушонці, сарделька, гречана каша на гарнір та салат з буряків, на десерт – чай, печиво та хліб. У перший день на відремонтованій кухні мають нагодувати 115 людей.

Понад 25 років соціальною робітницею працює Тетяна Обач. Обслуговує 13 людей. До їдальні прийшла з посудом отримати два обіди для своїх підопічних.

«Люди дуже довго чекали на ці обіди та не могли дочекатися. Бо дуже ними задоволені», – каже соціальна робітниця.

До карантину у Терцентрі годували майже півтори сотні волинян. За словами Галини Шатецької, від початку карантину обіди підопічним почали видавати з собою. Поки тривав ремонт – отримали 200 продуктових наборів від благодійників. На харчування з міського бюджету виділили 517 тисяч гривень.

Читайте такожУ Торчині до кінця року відкриють сучасний спорткомплекс

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром