Новий «Старий Лис»: відома луцька таверна відгуляла новосілля 

12 Квітня 2021, 12:50
Новий «Старий Лис»: відома луцька таверна відгуляла новосілля  3753
Новий «Старий Лис»: відома луцька таверна відгуляла новосілля 

За роки свого існування ресторан-таверна «Старий Лис» зібрав чимало любителів смачної мисливської кухні, українсько-вірменського колориту та душевних посиденьок. Днями заклад офіційно відкрили за новою адресою, змінивши молодіжне середовище РЦ «Промінь» на більш консервативне Старе місто. Тепер таверна зустрічає гостей на вулиці Данила Галицького, 14.

Нова «домівка» «Старого Лиса» вирізняється просторістю та затишком: в центрі головної зали є місце для танців і невелика сцена для музикантів. Також у приміщенні облаштували окремий простір для великих компаній. Про це пише Таблоїд Волині.

Обживаючи нову локацію, «Старий Лис» продовжує «тримати марку» закладу зі смачною та свого роду унікальною кухнею, в якій поєдналися українські та вірменські традиції.

«Вважаю, що у Старому місті має бути якомога більше пристойних закладів, куди можна запросити туристів, – каже Олександр Лис. – У нашій кухні відображається історичне минуле Луцька: свого часу тут була потужна вірменська громада», – додає власник таверни.

Новосілля у «Старому Лисі» відгуляли гучно та весело. Гостей розважали живою музикою та запальним виступом шоу-балету Lavita, а незмінні господарі ресторану – Ліліт та Олександр Лиси – пригощали присутніх шампанським та іменинним тортом.
















 

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром