«Дерева під твоїм будинком»: команда LA П'ЄЦ створила у Луцьку дубову алею. ФОТО

11 Квітня 2021, 14:20
1856

П’ятдесят нових дубів відтепер прикрашатимуть територію Центрального парку імені Лесі Українки. 

Таку акцію 10 квітня влаштувала мережа піцерій LA П'ЄЦ, доставка якої минулого року відкрилася у Луцьку. Про це повідомляє «Таблоїд Волині».

У 2020 році компанія ініціювала висадку яблуневого саду в рідному Львові. Акція отримала назву LA ЛІС. Цієї весни LA П'ЄЦ подарував дерева всім містам-партнерам. На озеленення територій виділили 200 000 гривень, які акумулювали із замовлень клієнтів.

Сонячним квітневим ранком на парковій ділянці вздовж вулиці Глушець кипіла робота: взявшись за лопати, небайдужі лучани поралися біля численних саджанців, створюючи довгу дубову алею. За словами співвласниці луцької доставки LA П'ЄЦ Наталії Шевчук, місцева влада запропонувала для озеленення три локації, серед яких компанія обрала саме Центральний парк.

«Це дуже крута ініціатива, яка потрібна нашому місту», – зауважує керівниця.

Серед тих, хто долучився до луцької акції, були представники Служби судової охорони та працівники доставки LA П'ЄЦ.

«Саджанець треба занурювати на таку глибину, на якій він ріс раніше. Якщо посадити вище, він може засохнути, – ділиться секретом старший піцмайстер луцької доставки Юрій. Сьогодні він та його колега висадили близько п’ятнадцяти дерев. – Спочатку в ямку заливають пів відра води, потім ставлять туди саджанець і кілочок, на якому він триматиметься. Все дуже просто та швидко», – розповідає Юрій.

Учасники акції кажуть, що перші листочки на деревах можна буде побачити вже цього року.

Як у Луцьку створювали LA ЛІС – дивіться на фото.















 

Читайте також: LA П’ЄЦ – вже в Рівному! Тепер піцу на дровах доставляють до 29-ти хвилин

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром