Лучанам пропонують вино «не як алкоголь, а як філософську категорію»

04 Грудня 2015, 17:01
3134

Ініціатори спонтанного проекту «In vino veritas» пропонують лучанам екскурсію до музею-садиби В’ячеслава Липинського в селі Затурці – там у дружній філософській атмосфері згадають про відомого політика, публіциста і філософа-краянина під келих смачного вина.

Запрошення на екскурсію опублікував на власній сторінці в Facebook співорганізатор та автор проекту лучанин Володимир Павлік.

«Зустріч прихильників спонтанного проекту «In vino veritas» пропонується організувати в поїздці до музею одного поляка, який чи не найбiльше вболiвав за Україну (а зробив, щоб українство вiдбулося – то точно найбiльше !!!) – музею Липинського, – пише ініціатор екскурсії. – Про вино мовчимо: самі здогадалися, вино буде вишукане (його продегустують з нами хлопцi з Wine Time). Але вино ми маємо на увазi не як алкоголь, а як фiлософську категорію… Очікування чогось приємного ще приємнiше за приємне – так що, до зустрiчi! До речi, ця iнформацiя для лучан))».

Під час екскурсії та посиденьок на учасників чекає родзинка-сюрприз: скрипалька з Києва подарує кiлька нетлінних класичних творів.

Як повідомив організатор, екскурсія планується на суботу, 12 грудня. Збір бажаючих – о 9:45 біля пам’ятника Тараса Шевченка перед головним корпусом СНУ імені Лесі Українки. Виїзд автобусом о 10:00, а повернення – приблизно о 15.10.

Заодно організатор Володимир Павлік просить лучан, які бажають доєднатися до екскурсії, подати заявку про участь в акції – писали на його сторінку Facebook. Адже автобус розрахований на 20 пасажирів. Тому кількість місць обмежена.


Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром