Волинський університет співпрацюватиме з Боратинською громадою

11 Квітня 2021, 13:12
Голова громади Сергій Яручик та ректор Анатолій Цьось 3250 Джерело: Сайт ВНУ
Голова громади Сергій Яручик та ректор Анатолій Цьось

Волинський національний університет імені Лесі Українки підписав меморандум про співпрацю з Боратинською громадою. Підписання угоди відбулося 8 квітня.

Про це йдеться на сайті університету.

Учасниками зустрічі стали ректор ВНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось, проректори Наталія Благовірна та Юрій Громик, відповідальний секретар приймальної комісії Олег Дикий, сільський голова Сергій Яручик і працівники громади.

«Ми перейшли в нову епоху відносин. Громади зараз мають дуже важливе значення. Наше завдання – співпрацювати з ними. Від цього залежить наш успіх. Ми потрібні один одному», – заявив Анатолій Цьось.

Сергій Яручик розповів про ймовірні напрями співробітництва, в яких зацікавлена громада.

«Ми вже співпрацюємо з географічним факультетом. Сподіваємося на співробітництво в інших сферах. У нас створюється центр гуманітарного розвитку. У ньому хочемо поєднати всі галузі: освіту, культуру, проведення спільних заходів. Ми розуміємо, що Університет готує кваліфікованих працівників. Хочеться, щоб цей договір був не лише на папері, а й мав практичне застосування», – зазначив голова.

Зауважимо, що голова Боратинської ОТГ Сергій Яручик, яка є однією з найуспішніших в Україні, – випускник Університету імені Лесі Українки.

Сторони домовилися співпрацювати у напрямі освіти, соціальної сфери, спорту, екології, креативних індустрій тощо.

Читайте також: У Городищенській громаді висадили понад сотню кущів вейгели

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром