Учасниці курсу самооборони в Луцьку здали фінальний іспит

11 Квітня 2021, 10:13
2615 Джерело: Патрульна поліція

У Луцьку відбулося останнє заняття учасниць курсів самооборони, на якому жінки показали, чого навчилися за весь період проєкту.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Протягом занять учасниці активно навчалися протидіяти фізичному та психологічному насильству шляхом вивчення прийомів самозахисту.

До фіналу дійшли чотирнадцять волинянок, які старанно відвідували заняття, тренувалися, дізнавалися тонкощі самозахисту, вчилися надавати домедичну допомогу і, звичайно ж, відточували майстерність виконання прийомів. Останнє заняття відбулося 10 квітня.

Тренер проєкту та президент Федерації рукопашного бою міста Луцька Дмитро Грисюк відмітив, що заняття не були легкими, однак учасниці зуміли стати сильнішими, впевненішими та здатними себе захистити.

Патрульна поліцейська Ольга Шмігель, яка відвідувала заняття, також додала, що кожного разу жінки дізнавалися психологічні, фізичні, медичні та юридичні аспекти самозахисту. І це дозволило у комплексі сформувати рівень підготовки кожної учасниці.

Самі ж волинянки під час фінального іспиту підтримували одна одну та з азартом відпрацьовували кожну ситуацію, в якій варто було застосувати уміння самооборони.

На завершення кожна з них отримала сертифікат про успішне завершення курсу та невеликі корисні презенти від патрульної поліції Волині.

Організаторами курсу є управління патрульної поліції Волині, департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Волинський обласний спортивний клуб «Магістр».


Читайте такожСпостережливі та рішучі: як у Луцьку жінки навчаються самообороні

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром