Благодійний фонд «Рідна Волинь» привітав Павла Зіброва з ювілеєм

02 Серпня 2017, 10:54
3178

З нагоди 60-річного ювілею, народний артист України Павло Зібров запросив на свій бенефіс в Палац України  у місто Київ багатьох друзів, відомих творчих особистостей,  побратимів по мистецькому ремеслу.           

Приємно зазначити, що від Волині популярний співак запросив на свій творчий вечір заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, з яким він давно дружить, співпрацює, співає пісню «Посміхайтесь друзі» (музика Василя Дунця, вірші Віталія Іваницького) та голову благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитра Глазунова.

Волиняни достойно привітали іменинника і подарували маестро Павлу Зіброву копію оригіналу ікони чудотворної Холмської Божої Матері. Дмитро Глазунов у своєму вітальному слові побажав Павлу Зіброву, щоб цей древній чудотворний образ  Богоматері був заступницею для нього і його родини та в подальшому сприяв успіху в творчості відомого артиста.

Павло Зібров висловив вдячність Дмитру Глазунову та Віталію Іваницькому за такий цінний дарунок і зазначив, що в перший приїзд з концертом на Волинь він обов'язково відвідає музей Волинської ікони, щоб приклонитися до оригіналу чудотворного образу Богородиці, а також у рамках проекту «Мистецька терапія», яку реалізовує БФ «Рідна Волинь», відвідає воїнів АТО, що проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів війни.

Коментарі
02 Серпня 2017, 14:27
Рідна Волинь РЕСПЕКТ!!!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром