Район Потебні: прибрали забруднений парк

27 Червня 2015, 16:25
10639

У рамках акції «Всеукраїнська толока» активні лучани прибрали парк на вулиці Потебні, що в районі ДПЗ.

Протягом кількох годин близько 20 активістів ГО «Самопоміч» під керівництвом Юлії Вусенко  розчищали зелену зону і збирали різноманітне сміття.

«Мешканці сусідніх з парком будинків були приємно здивовані і схвалили ініціативу, відтак, домовились з активістами організації, що чергову толоку проведуть всі разом. Адже в цьому парку полюбляють відпочивати, смажити м’ясо, розпивати напої, однак здебільшого люди залишають після себе купи сміття, тому прибирати ще точно доведеться, тим більше, що зараз літня пора. Також тут відпочивають багато мам з дітками», - розповіла Юлія Вусенко.

Активісти отримали масу задоволення, коли подивились на результати своєї праці, на чисту зелену зону. Однак вони відправлять запит у міську раду з питанням, чому в парку не скошують траву.

Коментарі
27 Червня 2015, 21:58
Активісти отримали масу задоволення... ну ви там таке написали. да невже? прям так і масу задоволення! чому траву не скошують - логіка зашкалює, а той срач, шо там розвели, це так, тіпа щоб активісти отримали масу задовлення, коли приберуть чи попіаряться
27 Червня 2015, 22:29
Варя запрошую вас особисто пройтись зі мною по цьому парку. Обіцяю, що отримаєте насолоду від єднання з природою.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром