Продавали вставні щелепи та сири від зайвої ваги: як у Луцьку оригінально навчали ораторству

01 Серпня 2017, 20:35
2801

На тренінгу з ораторського мистецтва молодь вчили успішним виступам та самопрезентації.

У приміщенні Молодіжного Центру Волині у неділю, 30 липня відбувся черговий тренінг проекту «Empowered», присвячений презентації себе для публіки. 

Проект здійснюється за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.


 

Навчав гостей заходу лектор із ораторського мистецтва, ведучий, конферансьє та просто цікава й енергійна людина з Черкас Артем Євтушенко. Він розповів учасникам багато секретів успішної презентації себе, зупинився на вербальних та невербальних засобах подачі, вказав на важливість першого враження. Лектор відмітив, що багато деталей допомагають людям довіряти вам: позиція рук, висота голосу, одяг та легка посмішка.




 

«Це був дуже класний і корисний тренінг ! Артем дуже хороший спікер, розповів секрети успішного публічного виступу та самопрезентації, способи боротьби зі страхом. Відповів на запитання, які цікавили учасників, показав вправи на покращення голосу, дикції. Мені дуже сподобалося, побільше б тренінгів на таку тематику !», – ділиться враженнями від тренінгу одна з учасниць Тетяна Сахарук.


 

Артем Євтушенко провів декілька вправ для учасників тренінгу, щоб розвинути їх ораторське мистецтво. Зокрема, він за допомогою гри учив їх продавати низькокалорійні вставні щелепи та сири для очищення організму від зайвої ваги. 


Також, учасники тренінгу за допомогою простих вправ учились концентруватися на декількох речах одночасно.

І це абсолютно не все, чому навчав Артем учасників тренінгу.  Ті, хто пропустив захід, можуть переглянути запис прямої трансляції на офіційній сторінці проекту «Empowered» у Facebook https://www.facebook.com/Eempowered

Читайте такожЛучан вчитимуть ставати лідерами

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром