Молоді: майданчики не ремонтують, а на нові немає коштів

01 Серпня 2017, 21:42
2939

На проспекті Молоді дітям є, де погратися, але немає, де займатися спортом.

Звісно, дитячі майданчики є для дітей, але на них неможливо займатися, адже вони старі і непридатні для користування. У деяких дворах залишилися лише гойдалки та перила: чи то для віджимання, чи просто повисіти, мов «сосиска».

Але те, що вони непофарбовані і виглядають неестетично, це ще півбіди. Найбільшою проблемою є те, що дитина може порізатися чи зачепитися, а перила повністю вкриті іржею. Більшість дітей не ходить на секції, а так і залишається вдома, за комп'ютерами та планшетами. 

«Інколи доводиться виганяти на вулицю, бо тільки те й робить, що заряджає телефон чи планшет. Не можна стільки сидіти і дуріти там. А куди його дінеш? Безкоштовно зараз – це не безкоштовно, бо за все треба платити», – ділиться мати 11-річного Сергія.

До безкоштовних секцій батьки не віддають своїх чад, тому що там не такі умови для тренувань, а на платні – не вистачає коштів. Дехто все-таки ходить і шукає можливості, але вони бувають далеко. Так, наприклад, одна із дівчат поділилася, що відвідує спортивний гурток із гри в теніс у 2-ій спортивній школі, а інша говорить, що займається танцями на Чорновола

Довелося зустріти і мам, які з інших районів приїжджають із дітками, аби погратися на майданчику, що біля піцерії «Соло». 


















 

Коментарі
03 Серпня 2017, 04:20
А про що власне писанина? До кого? І для кого? Хто пише цю маячню? Звісно майданчики ремонтувати треба і нові встановлювати теж! Але шановні " писаки" і мамусі, які не мають чим зайняти своїх дітей... безкоштовні секції в місті є, і спортивні клуби є, і недорогі секції є ви просто не хочете займатись ні цим питанням, ні залученням , власним прикладом, ваших дітей до занять спортом, активним способом життя. Ви як Малі діти щось хочете, але не знаєте чого хочете))) То недорогих секцій, то безкоштовні вам не підходять умовами, то занадто дорого платити за секцію))) між тим є нормальні зали по мікрорайонах де можна безкоштовно і в теніс пограти, і в шахи, і гирі попіднімати! Хоч сам, хоч з татом, хоч цілою сім'єю . Що вам заважає прогуглити і знайти ці місця у вашому рідному місті!) Під лежачий камінь вода не тече! Будьте активними , ведуть здоровий спосіб життя, показуйте дітям власним прикладом, що спорт і здоров'я ходять поруч)))))
03 Серпня 2017, 12:25
Так гарно говорити...шукайте, водіть...а коли родина не має змоги посадити маму вдома і мама робить на роботі, щоб прогодувати родину...а чому вас не возмущає те, що гроші призначені на спортмайданчики перенаправляють на оплату боргу &quot;луцьктепло&quot; ...у дворах дитмайданчики у жахливоиу стані і це факт...ми особисто за свій кошт красили, ремонтували...а що ремонтувати...все ще від часів радянських...добре як школи близько, то хоч дитину на годинку у ввечорі виведеш...<br/>А так куди дітись....не проблема завести дитину на секцію, як би у всіх було так багато часу, годину іхати в інший кінець містачому наші мужновладці ділять вже пів року крісла, а для своіх виборців, людей які сплачують податки, щоб ті получали великі зарплати нічого... НІЧОГО ...нероблять
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром