Баївських школярів навчали фінансовій грамотності

09 Квітня 2021, 09:31
Баївських школярів навчали фінансовій грамотності 3430
Баївських школярів навчали фінансовій грамотності

Що таке гроші? Як ефективно керувати власними фінансами? Як збільшити свої доходи та досягнути фінансової впевненості? Відповіді на ці та інші питання шукали учні 9-11 класів Баївської школи під час тренінгу з основ фінансової грамотності.

Навчання для школярів організували представники Луцького національного технічного університету – доцентка кафедри міжнародних економічних відносин, депутатка Луцької районної ради Оксана Урбан та завідувачка кафедри соціогуманітарних технологій Оксана Жук. Про це йдеться на сайті Боратинської громади. 

Учасники тренінгу активно працювали над формуванням власного бюджету, вчилися будувати фінансові цілі та плани. Окрім цього, спікерки у легкій та інтерактивній формі розповіли про базові економічні категорії та види фінансових послуг.

«Дуже приємно, що діти стали активними учасниками тренінгу, – розповідає Оксана Урбан. – Впродовж усього заняття учні задавали питання, обговорювали актуальні проблеми та вчилися відстоювати свою точку зору. Такий формат проведення навчання дозволяє не лише підвищити знання у сфері економіки, а й сприяє формуванню навичок комунікації».

Тренінг відбувся у рамках проєкту «Діалог поколінь – створення простору для міжкультурного обміну». Ініціатива впроваджується спільно Луцьким національним технічним університетом, Боратинською сільською радою та активними жителями громади за підтримки Британської ради в Україні.

Читайте також:  Громадськість оцінила роботу Волинської та Поліської митниць: результати дослідження

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром