Як добитися капітального ремонту прибудинкової території

04 Грудня 2015, 14:03
4052

Коли і де з’явиться новий асфальт на доріжках певної прибудинкової території, вирішують депутати на засіданні сесії міськради.

Про це та алгоритм дій жителів, які хочуть, щоб у їхньому дворі замінили асфальтне покриття, кореспонденту Район.Луцьк розповів заступник директора департаменту житлово-комунального господарства, начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду Микола Осіюк.

Він зазначив, оскільки кошти виділяє міська рада, то саме вона і вирішує, який двір потребує першочергового ремонту.

«Якщо мешканці хочуть, щоб їм зробили капітальний ремонт доріг на прибудинковій території, вони мають підготувати звернення до депутата  їхнього округу. Тоді питання порушать на профільній комісії. Якщо рішення підтримають, його розглянуть на засіданні сесії міськради. Коли депутати  на сесії вирішать задовільнити звернення, тоді виділяють кошти із загальної суми, визначеної програмою», – зауважив Микола Осіюк.

Якщо ремонт доріг у певній прибудинковій території не увійде до списку тих, які відремонтують у поточному році, то варто продовжувати подавати запити до міської ради. Адже що більше збереться запитів, то більше коштів виділять на ремонт доріг прибудинкових територій наступного року.

Зараз уже поклали новий асфальт на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 2 та на проспекті Соборності, 26. До кінця року планують провести заміну асфальтного покриття ще на прибудинкових територіях на вулиці Конякіна, 12, 12-А,12-Б, Сагайдачного, 20 та Бенделіані, 3-А.










Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментарі
04 Грудня 2015, 16:34
Брехня! Нічого на Бенделіані 3-а не поклали, розрили дорогу і все! Приїдьте подивіться!
04 Грудня 2015, 16:37
А класти асфальт в морози то дуууже добре для асфальта :D Значить гроші спишуть і потім знову тре буде класти дорогу.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024