У Гаразджі спортсмени змагалися з пішого та велосипедного мандрівництва

08 Квітня 2021, 13:48
2906

На туристичній базі «табір Сонячний», що в селі Гаразджа, 3 квітня відбулися відкриті обласні змагання з пішого та велосипедного мандрівництва «Шлях-2021».

Зібралося 196 команд з різних районів Волинської області та Луцька. Про це інформує пресслужба ЦНПВТК.

Організували захід Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради спільно з Міським центром туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради та Луцькою Федерацією спортивного орієнтування.

«Формат змагань досить цікавий та захопливий: бери карту та командою (2-5 учасників) пройди, проїдь подолай свій Шлях за встановлений контрольний час», – розповідають організатори.

Молодша, середня, старша та відкрита групи мали свій визначений контрольний час, в межах якого і потрібно було віднайти якнайбільше контрольних пунктів та вчасно повернутися на фініш. Також на маршруті, що складав близько 40 кілометрів змагалися і велокатегорія. Порядок проходження КП – довільний.

Контрольні пункти (КП) мали градацію: основні (історичні, природні та культурні пам’ятки) та технічні.

«Це дивовижна атмосфера, можливість відкрити наче і знайомий ліс з іншого погляду. Це шквал емоцій, який і мотивує кожного разу брати участь у змаганнях», – ділиться враженнями учасниця змагань Катя з Луцька.

Призери та переможці отримали на згадку сувеніри від організаторів, кубки та грамоти.

Читайте також: Боратинські спортсмени взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування в Луцьку

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром