У Боратинській громаді відбулися змагання з настільного тенісу, шашок та шахів

08 Квітня 2021, 13:03
3188 Джерело: Сайт Боратинської громади

Понад півсотні учнів із десяти закладів освіти Боратинської громади прибули до Лаврівського ліцею, щоб поборотися за медалі у змаганнях з настільного тенісу, шашок та шахів.

Про це йдеться на сайті громади.

Першими завершили свої змагання та отримали нагороди шашкісти. Третє місце посіла Яна Климюк з Гіркої Полонки, друге місце у Соломії Кантерук  з Баєва, а перемогу, зігравши всі зустрічі без жодної поразки, здобула Діана Патута з Мстишина. Без поразок весь турнір пройшов і зайняв перше місце Максим Власюк з Боратина, друге місце у вихованця Ратнівського ліцею Стаса Романюка та замкнув трійку призерів Данило Рудка з Променя.

У змаганнях з шахів серед дівчат, перемігши всіх своїх суперниць, перемогу здобула господарка змагань Каріна Шоцька, друге місце у Ірини Дубинки з Коршева, а третьою була Анастасія Філонець з Радомишля. Серед юнаків теж без поразок пройшов весь турнір і став переможцем Марк Хільчук з Рованців, друге місце зайняв Андрій Данилюк з Променя та замкнув трійку призерів Ілля Новицький з Радомишля.

Вдало виступили у змаганнях з настільного тенісу вихованці Гіркополонківського ліцею – Максим Лещук посів перше місце, а Анастасія Лінник – друге. Кращою серед дівчат була Іванна Яриз з Променя, третьою фінішувала Каріна Саско з Радомишля. У юнаків друге місце виборов Андрій Сахацький з Лаврова, а третє місце у Андрія Панасюка з Рованців.

По завершенню переможці та призери були нагородженні грамотами та медалями від організаторів змагань.

Читайте такожБоратинські спортсмени взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування в Луцьку

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024