Соборності: за малюнки на асфальті малеча отримала іграшки від шведських однолітків

01 Серпня 2017, 13:14
5133

Луцька дітвора розфарбувала асфальт емоціями про літо.

Благодійний конкурс дитячих малюнків пройшов у вівторок, 1 серпня.

Креативили маленькі лучани на території Палацу урочистих подій, що знаходиться на проспекті Соборності, 18. Взяти участь у конкурсі запросили дітей-сиріт, тих хто перебуває у складних сімейних обставинах та усіх охочих. 

Дітям потрібно було розповісти, як вони провели це літо у формі малюнку на асфальті.



Через спеку час малювання обмежили до 15 хвилин. Тому юні художники швидко розібрали кольорову крейду й побігли малювати.

Подібний захід у Луцьку проходить не вперше, зазначає заступник начальника управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради Вадим Міщук.

«Крім малюнків, ми часто проводимо майстер-класи для дітей-сиріт та із важкими ситуаціями в сім'ях. Нещодавно відбувся проект «Літо для дитини», активний вікенд до Дня молоді. Це потрібно аби згуртувати їх, залучити до цікавого проведення свого часу». 

Поруч із дітками були дбайливі матусі, які підказували та допомагали своїй малечі.

1

П'ятнадцять хвилин творчості швидко добігли кінця, хоча й часу було небагато, але на асфальті з'явилися справжні шедеври.  Хтось завершив раніше і прохолоджувався у тіні дерев, а хтось наводив останні штрихи.


Попри таке різноманіття малюнків подарунки отримали всі. Тож, день розпочався з приємного. Діти радісно смакують морозивом та тримають у руках м'які іграшки, які для них передали однолітки з Швеції.










 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром