Якою має бути якісна школа: Державна служба якості освіти запустила інформаційну кампанію

08 Квітня 2021, 09:58
Фото ілюстративне 2536
Фото ілюстративне

«Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива» – з таким слоганом Державна служба якості освіти запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах.

Кампанія створена в межах ініціативи «Система забезпечення якості освіти», яка впроваджується в рамках проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe). Про це інформує Управління Державної служби якості освіти у Волинській області. 

Метою інформаційної кампанії є інформування батьків, учнів, директорів шкіл, вчителів, а також громади про те, якою має бути якісна школа та як нова система забезпечення якості освіти і як кожен учасник освітнього процесу може допомогти закладу стати кращим.

Частиною інформаційної кампанії Державної служби якості освіти є анімовані відеоролики про те, що таке якісна школа та система забезпечення якості освіти, впровадженням якої займається Служба, і що таке інституційний аудит. Крім цього, створено інформаційний ресурс, з яким можна ознайомитись за адресою qualityeducation.org.ua.

Довідково: Державна служба якості освіти – державний орган, створений у 2017 році, що опікується дотриманням якості освіти та освітніх стандартів у школах. Служба призначена допомагати закладам освіти підвищити якість освітньої діяльності, гарантувати якість освіти та формувати довіру суспільства до української освіти. 

Ініціатива «Система забезпечення якості освіти» впроваджується в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe). «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) є проєктом міжнародної технічної допомоги, що реалізується компанією Alinea International та фінансується Урядом Канади. 

1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром