У Підгайцівській громаді відкрили ЦНАП

07 Квітня 2021, 17:22
4697 Джерело: Сайт Підгайцівської громади

У Підгайцівській громаді відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг.

Про це повідомили на сайті громади.

У середу, 7 квітня, у Підгайцівській територіальній громаді відбулося відкриття ЦНАПУ. Відкриття стало можливим завдяки співпраці Підгайцівської сільської ради як правонаступника Липинської, учасника Фази впровадження «Напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «ULEAD з Європою», що фінансується ЄС і реалізується на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sidа).

Надання доступних, зручних адміністративних послуг високої якості є надзвичайно важливим для жителів, адже нині наша громада нараховує понад 25 тисяч мешканців.

На подію прибули Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, голова Луцької районної державної адміністрації Володимир Кец, перший заступник голови Луцької районної адміністрації Олександр Озінович, радник голови Волинської обласної ради Богдан Гусак, заступники сільського голови Леонід Гроголь, Валентин Приходько, Олександр Бляшук, настоятель храму Святої Трійці отець Микола, представники суб’єктів надання адміністративних послуг, з якими заключено Меморандуми про співпрацю, депутати місцевої ради.

«Переконаний в тому, що правильно побудована стратегія розміщення мережі ЦНАП в громаді у вигляді Центрального офісу в селі Липини, територіального підрозділу в селі Підгайці, шість віддалених робочих місць в кожному старостинському окрузі та одне місця для самообслуговування надалі буде запорукою успішної комплексної роботи з якісного обслуговування населення», – зазначив Юрій Семенюк.

Сільський голова вручив сертифікати «Про проходження навчання в рамках Програми з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» адміністраторам, старостам, заступнику сільського голови, який опікується роботою ЦНАП Леоніду Гроголю, керуючій справами, начальнику ЦНАП Наталії Муравйовій.

Першому відвідувачу ЦНАПу Дмитру Уринюку вручили відзнаку та невеличкий сувенір на пам'ять.

Читайте такожВосьмикласниця з Боратина створила у школі квіткову алею

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024