Компанія VolWest Group провела корпоративну зустріч з медпрацівниками клініки «Біхелсі»

07 Квітня 2021, 13:49
2588

У залі кінотеатру AdrenalinCity компанія VolWest Group провела корпоративну зустріч з медичними працівниками клініки сімейної медицини «Біхелсі».

Зустріч відбулася 6 квітня з дотриманням карантинних вимог, адже більшість учасників слідкували за онлайн-трансляцією у фейсбуці. 

Для початку медичний директор клініки «Біхелсі» Іван Гусак розповім присутнім про особливості сімейної медицини та роль сімейних лікарів у сучасних медичних трендах. 

«Клініка сімейної медицини обслуговує мешканців Луцька, які укладають декларацію з одним із сімейних лікарів нашої клініки. Також наша цільова група – це люди віком від 30 років, які хочуть моніторити стан свого здоров'я. Далі – люди, які потребують консультацій вузьких спеціалістів. І ще одна група – люди, які потребують реабілітації після коронавірусу», – пояснив директор.

Ключовими особливостями клініки Іван Гусак назвав можливість швидкої консультації онлайн, наявність денного стаціонару, телемедицина, тобто можливість отримати консультації провідних спеціалістів з усієї України. Також почали розвивати напрямок цілодобової підтримки. 

Іван Гусак
Іван Гусак

На заході були присутні лікарі клініки, з якими можна підписати декларацію, – Надія Мороз, Анастасія Летошко, Наталія Собчук та Інна Омельчук. Усі вони мають різний досвід та спеціалізацію. На сайті медзакладу можна ознайомитися з усією необхідною інформацією про працівників. 

Укласти декларацію можна як із сімейним лікарем, так і з терапевтом. За словами медичного директора, різниця полягає лише в тому, що сімейний лікар може працювати із дітьми до 18 років і повинен мати 30% таких пацієнтів, а терапевт працює лише з дорослими.

Працівники VolWest Group також мали можливість поставити запитання лікарям. Зокрема, запитували про можливість вакцинації від коронавірусу. Анастасія Летошко розповіла, що в клініці є мобільні бригади та дорожня карта вакцинації.

«Вакцини наразі є дуже мало, тому її отримують лише пріоритетні групи населені. Або вони приїжджають до нас, або ми їдемо. У вільному доступі її нема. Ці групи населення вакцинують безкоштовно навіть у приватних закладах. Як тільки вакцини буде достатньо, її розподілять між усіма медзакладами», – зазначила лікарка.  

За словами Івана Гусака, вакцин від інших хвороб, які розподіляють за державними програмами, «Біхелсі» поки не має, бо ще не потрапила у списки цих державних програм. Але в майбутньому вони обов'язково будуть. 

Читайте також: Центр реабілітації після коронавірусу: чому він потрібний волинянам

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром