Олександр Товстенюк визнав свою провину, хоча й вважає своє порушення незначним

31 Липня 2017, 14:22
3697

Колишній кандидат у мери Луцька публічно визнав свою провину у керуванні транспортним засобом у нетверезому стані, хоча і вважає своє порушення незначним.

Коментар голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександра Товстенюка оприлюднило ІА Волинські новини.

Нагадаємо, увечері 30 липня на проспекті імені Василя Мойсея патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого був Олександр Товстенюк. Перевірка виявила перевищення максимально припустимої концентрації алкоголю у крові водія.

Сьогодні, 31 липня, порушник  публічно визнав свою провину та зазначив, що йому соромно.

Олександр Товстенюк підкреслив, що у його крові виявили 0,23 проміле алкоголю при дозволеній нормі в 0,20. 

За цого словами, ввечері 30 липня він разом з рідними перебував у піцерії «Фелічіта», що на вулиці Стрілецькій. За вечерею він дозволив собі слабоалкогольний напій, після чого сів за кермо автомобіля «та вирушив у напрямку дому через проспект Василя Мойсея».

Неподалік від будівлі управління СБУ патрульні, зупинили автомобіль за порушення правил паркування біля піцерії. Хоча, зі слів Олександра Товстенюка, окрім його авто, поблизу закладу стояло щонайменше три автомобілі.

«Мені пояснили причину зупинки, під час спілкування інспектор поцікавився, чи вживав я спиртне. Чесно зізнався, що так. Однак випив мінімум, та й минуло достатньо часу», – зазначив він.

Коли патрульні запропонували пройти тест на вміст алкоголю на «Драгері», Олександр Товстенюк погодився тільки у в наркодиспансері. Там прилад показав 0,23 проміле при дозволеній нормі в 0,20.

Опісля патрульні доставили водія знову на проспект Василя Мойсея, де залишилася автівка. Машину приїхав забрати керівник «Варти порядку» Олександр Тиводар.

«До роботи патрульних претензій – жодних. Хлопці просто робили свою роботу, і я не заперечував своєї вини. Дуже прикра ситуація, бо насправді за 22 роки за кермом таке в мене вперше», – підкреслив Олександр Товстенюк.

Разом з тим, він визнав, що йому прикро через свої дії, якими він засмутив близьких.

«Ні в якому разі себе не виправдовую, хоч і перевищення незначне, та й почувався добре. Але все одно соромно. Найбільше - перед мамою, яка за мене переживає, і перед сином, якому я подав поганий приклад. Та й взагалі прикро перед людьми, які мене знають і поважають. Але свої помилки потрібно визнавати», – зазначив Олександр Товстенюк.

 

Коментарі
01 Серпня 2017, 05:36
Все ОК!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39