«Інвестор» став партнером з продажу квартир у ЖК «StyleUP»

05 Квітня 2021, 08:00
«Інвестор» став партнером з продажу квартир у ЖК «StyleUP» 2376
«Інвестор» став партнером з продажу квартир у ЖК «StyleUP»

Будівельна компанія Інвестор розпочинає продаж квартир у ЖК StyleUP.

Цей житловий комплекс клубного типу розташований у селі Липини на виїзді із Луцька, поруч із ЖК «Юпітер» навпроти заводу «Модерн Експо». 

ЧИМ ОСОБЛИВИЙ ЖК «STYLEUP»

«StyleUP» – це житло клубного типу. У комплексі заплановано 9 малоповерхових будинків, які розташовані на закритій території площею 5,69 га. Наразі повністю збудовано 2 будинки, їхня готовність – 95%.

У «StyleUP» є ряд особливостей, які є інноваційними на Волині:

  • Вільне планування квартир. Помешкання площею від 43 до 70 м2 не мають внутрішніх перестінків і мешканці можуть самостійно вирішувати, якою буде кількість кімнат, особливості планування тощо. Крім того, є можливість об’єднувати кілька квартир.
  • Електричне опалення. Безпека, екологічність та простота в експлуатації – переваги, які роблять електричне опалення все більш популярним в приватних будинках. До речі, в Європі близько 70% житла використовують саме такий спосіб опалення. «StyleUP» – перший багатоквартирний комплекс, який пропонує мешканцям цей сучасний спосіб обігріву квартир. Крім того, відсутність газифікації в будинку дозволяє більш вільно підходити до планування та дизайну житла (газові котли та труби в квартирах часто створюють багато обмежень та клопотів з експлуатацією).
  • Великі відкриті балкони з холодною шафою. Балкон - це гарне місце, де можна провести кілька хвилин на свіжому повітрі, не залишаючи квартиру – випити ранкової кави, освіжити голову, чи навіть просто перевірити, яка на вулиці погода. Балкони в сучасних помешканнях давно перестали виконувати функцію складу чи комори, тому не обов’язково закривати їх глухими стінами і перетворювати на лоджії. 
  • Шумопоглинаюча скляна огорожа вздовж дороги. Таке інноваційне рішення захищає затишок всередині комплексу і в той же час – не ховає мешканців за глухими бетонними мурами. 

Серед інших переваг ЖК «StyleUP» – паркомісця для кожної квартири, гарний благоустрій території із зеленими зонами, автополивом газонів та дитячими майданчиками, а також - власна управляюча компанія, яка буде оперативно вирішувати всі комунальні питання.





У ЖК «StyleUP» є 8 видів планувань, площа – від 43 до 70 м2. Крім того, усі квартири на перших поверхах мають окремі тераси 20 м2. Ціна – 18000 грн/м2.

За цим посиланням можна переглянути 3D-модель житлового комплексу «StyleUP».

Щоб оглянути квартири та отримати ще більше інформації, звертайтесь у відділ продажів Будівельної компанії «Інвестор»: 096 030 20 10, м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх).


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром