Школа в Липинах виграла грант на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій

03 Квітня 2021, 16:30
3063

Приз сільської школи в «Хеппі Челенджі» від Healthy Schools заради здорових і радісних школярів виборола школа села Липини, що в Підгайцівській громаді.

Навчальний заклад увійшов в п'ятірку кращих та отримає грант на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій. Про це повідомили на сайті громади. 

Програма має на меті сприяти впровадженню принципів здорового харчування, розвитку фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я та за три роки функціонування залучити більше ніж 17 500 дітей у понад 500 школах по всій Україні.

В рамках програми розробляються рекомендації для закладів освіти щодо реалізації заходів та створюються спільноти відповідальних закладів, що сприяють покращенню здоров’я учнів.

Учасники «Хеппі Челенджу» зі школи села Липини виконували активності протягом чотирьох тижнів та підготували підсумкову відео роботу, які оцінювалися професійним журі та дали можливість отримати високі підсумкові 212 балів. Результатом наполегливості та завзятої роботи педагогічного колективу школи стала перемога в номінації «Приз сільської школи». 

«Для учнів – це, звісно, саморозвиток, відкриття нових себе, своїх талантів, лідерських якостей, партнерства в роботі. Для вчителів – взаємодопомога, активність, креативність, підвищення професійного рівня, налагодження гарних взаємин з учнями. Вдалося згуртувати шкільну спільноту, подолати всі бар’єри між учнями та вчителями, запалити позитивну атмосферу у школі та стати однією дружньою родиною», – розповідає директорка Валентина Коменда.

Читайте також: Школа села Липини бере участь у челенджі, який виховує щасливих дітей

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром