Поліція завершила розслідування скандальної історії зі скотчем у луцькому дитсадку

03 Квітня 2021, 13:15
Поліція завершила розслідування скандальної історії зі скотчем у луцькому дитсадку 2874
Поліція завершила розслідування скандальної історії зі скотчем у луцькому дитсадку

Поліцейські завершили розслідування справи щодо ймовірного некоректного поводження з дитиною у закладі дошкільної освіти №37 «Дзвіночок» в Луцьку.

Факту злочину поліція не виявила. Про це йдеться в сюжеті Суспільного

Під час досудового розслідування поліцейські опитали виховательку, яка казала, що скотчем дітям рот не заклеювала. Цю інформацію підтвердила і завідувачка дитсадка. В управлінні освіти провели внутрішню перевірку.

З дітьми, педагогами та батьками працювали психологи. Під час роботи жодних тривожних психоемоційних станів, напруги, страхів у дітей не виявили.

«Мікроклімат у групі зазвичай і зараз позитивний», – каже методистка управління освіти Луцької міськради Лідія Курило.

«Одна з жінок, яка казала, мовляв, її сину заклеювали рот скотчем, відмовилася писати заяву, сказала, що претензій немає, дитину на судово-медичну експертизу відмовилася направляти», – розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук. Під час розслідування поліція факту злочину не виявила.

Мама хлопчика, якому начебто вихователька заклеювала рот скотчем, не пояснює, чому відмовилася давати свідчення у поліції. У коментарі Суспільному сказала, що має на це право.

Нагадаємо, мати хлопчика Яна Антонюк казала, що її дитині заклеювали рот скотчем у садочку. Вихователька, яку звинувачували у некоректній поведінці, спростувала слова дітей. Вона сказала, що відчувала соціальний тиск і до завершення розслідування написала заяву на звільнення за власним бажанням.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром