Ефект франчайзингу: у Луцьку стартував West Franch Forum

02 Квітня 2021, 12:28
Тетяна Репницька 2615
Тетяна Репницька

Стартував online форум West Franch Forum. Головна тема: «Ефект франчайзингу: як побудувати успішну мережу»

Увесь день у п'яницю, 2 квітня, охочі відкрити власний бізнес по франчайзингу перейматимуть досвід у вже реалізованих у цій сфері людей.

На учасників форуму чекають лекції від 13 спікерів, зокрема у напрямках ритейл, HoReСa, медицина, фітнес, медіа, бізнес-консалтинг, стартапи, ІТ. 

«Головна тема форму – ефект франчайзингу як побудувати успішну мережу. Франчайзинг - одна з найзручніших моделей для розвитку малого і середнього бізнесу, який дозволяє мінімізувати ризики для підприємців-початківців. Якщо ви пригнете відкрити свій бізнес, розвиваєте або лише плануєте розвивати бізнес за схемою франчайзингу, якщо шукаєте партнерів, ідеї, нові можливості, то ви сьогодні в тому місці, де мате знаходитись. Сьогодні ви отримаєте відповіді на багато запитань», – зазначила під час відкриття директорка луцької бізнес-академії РМВА Тетяна Репницька. 

Організатор форуму – PMBA Бізнес-Академія

Довідково. West Franch Forum – це майданчик для підприємців і представників національних і міжнародних брендів, платформа, де практики бізнесу і топові експерти розкажуть, як ефективно відкрити і масштабувати бізнес.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром