Із Луцької дитячої залізниці вивезли майно

02 Квітня 2021, 09:45
2931

Із Луцької дитячої залізниці вивезли меблі, обладнання, стенди та форму гуртківців-залізничників.

Про це повідомляє «Суспільне».

Чому вивозили майно – нині з’ясовують, говорить директор департаменту Луцької міськради Борись Смаль. До нового керівництва АТ «Укрзалізниця» Луцькрада готує лист із запитанням, чи не змінилися наміри про продаж. За попередніми домовленостями щодо продажу Луцької дитячої залізниці йшлося про пів мільйона гривень. Чи вдасться це зробити і коли, зі слів Бориса Смаля, поки що невідомо.

Напередодні із приміщення станції «Росинка» вивезли речі. Випускник гуртка Луцької дитячої залізниці Владислав Корецький каже: сфотографував вантажівку з меблями.

Лучанин розповів: у грудні минулого року, коли «Укрзалізниця» закрила установу, ініціював збір підписів за збереження залізниці, писав звернення до влади.

Читайте такожЛуцьк збирається викупити дитячу залізницю

Нині територію залізниці зараз охороняє Володимир Павлюк. Каже: дивиться, щоб не помалювали і не побили вікна. Приміщення залізниці псується: штукатурка і сходи сиплються від сирості.

Обладнання, яке описали та забрали 31 березня, передадуть на баланс Рівненської дитячої залізниці та Рівненської дирекції залізничних перевезень. Владислав Корецький додав: за цим офісним приладдям вчилися юні залізничники.

Журналісти звернулися до речника Львівської дирекції залізничних перевезень Андрія Везденка за коментарем про те, куди і чому вивозили меблі, стенди і форму юних залізничників з приміщення Луцької дитячої залізниці. На ці питання телефоном він не відповів, сказав – потрібно надсилати запит. Відповідь повідомлять згодом.

Читайте також: «Лучани втрачають свою дитячу залізницю», – світлі спогади про куточок щастя. #ЦінаІсторії

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром