На Рівненській водій порушив правила: його через шість днів розшукали у Піддубцях

02 Квітня 2021, 09:26
На Рівненській водій порушив правила: його через шість днів розшукали у Піддубцях 3565
На Рівненській водій порушив правила: його через шість днів розшукали у Піддубцях

Днями у соціальних мережах опублікували відеозапис, на якому водій Ford Raptor F150 порушує правила дорожнього руху.

На відео, яке датоване 26 березня, видно, як водій, керуючи на вулиці Рівненській, здійснює обгін, при цьому перетинає подвійну суцільну лінію розмітки, порушуючи ПДР. Про це інформує пресслужба патрульної поліції області.

Під час патрулювання 1 квітня на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне), у Піддубцях, патрульні виявили вказаний транспортний засіб, який причетний до вказаного адміністративного правопорушення.

Вартові порядку зупинили автомобіль. За кермом перебував 30-річний чоловік, у якого не було при собі реєстраційного документа на авто. Останній пояснив, що до події, яка висвітлена у відео, відношення не має, оскільки автомобіль належить підприємству і ним керують інші особи.

Патрульні на водія склали постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі реєстраційного документа на транспортний засіб) КУпАП.

«Про подію повідомимо власника транспортного засобу для притягнення причетних осіб до адміністративної відповідальності», – йдеться у дописі.

Читайте також: У Луцьку правоохоронці викрили на хабарі посадовця Держпраці. ФОТО

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром