У Центральному парку Луцька висадили 300 саджанців дерев

01 Квітня 2021, 17:25
У рамках місячника «Озеленення громади — справа кожного» у Центральному парку Луцька  посадили 300 нових дерев 2690
У рамках місячника «Озеленення громади — справа кожного» у Центральному парку Луцька  посадили 300 нових дерев

У рамках місячника «Озеленення громади — справа кожного» у Центральному парку Луцька  посадили 300 нових дерев.

Захід відбувся 1 квітня. Про це повідомили на сайті міської ради

До події долучились міський голова Ігор Поліщук, начальник відділу екології Оксана Лисак, працівники КП «Парки та сквери міста Луцька», освітніх закладів міста та небайдужі представники громади.

Як зазначила Оксана Лисак, одним із основних завдань в плані догляду за Центральним парком є відновлення кленово-тополевих насаджень. 

Під час озеленення додатково висадили 50 саджанців пірамідальної тополі, 150 саджанців клену гостролистого та 100 саджанців липи серцевидної.

Міський голова Луцька зауважив, що цього року лише в центральному парку буде висаджено більше тисячі дерев. Триста лип буде висаджено цього тижня, ще двісті саджанців різних порід — наступного тижня. А як тільки вода з секторів зійде, буде висаджено дерева не лише вздовж алей, але й у безлічі інших куточків нашого парку.

«Звичайно, озеленення – це важливо. З плином часу, на превеликий жаль, безліч дерев відживають своє і їх фонд необхідно відновлювати. Це зелені легені нашого міста, тож чим більше дерев та зелених насаджень тут буде — тим кращою буде екологія», –зазначив міський голова Ігор Поліщук.




1




Читайте також:  У Луцьку правоохоронці викрили на хабарі посадовця Держпраці. ФОТО

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром