«Якби я вирішив пропіаритись в такий ідіотський спосіб, то я б це зробив куди ефектніше», – Андрій Д'яченко

28 Липня 2017, 21:24
2918

Керівника Волинського осередку «Нацкорпусу» здивувала і обурила інформація у ЗМІ про те, що справу про його побиття визнали фіктивною.

Про це Андрій Д'яченко написав на своїй сторінці у Facebook.

Далі подаємо його допис повністю і без змін:

«Зі ЗМІ (!) дізнався, що справу по моєму побиттю закрили, ще 8 (!) липня. Якийсь співробітник поліції Максим Новицький, даючи коментар журналістам заявив, що є підстави вважати моє побиття... фіктивним.

Серйозно? Тобто я, до слова кажучи офіцер запасу, вийшов о 12-й годині дня з дому, маючи купу справ і запланованих зустрічей. І тут вирішив зімітувати на себе напад. Пам’ятаєте, як у Бійцівському клубі. От вийшов на зупинку, впав і почав битися головою об асфальт. Просто по приколу. Бо скучно жити. Чи то я по версії реформованого поліцейського пропіаритись захотів? Ну тоді поясню, що якби я раптом з якогось дуру вирішив пропіаритись в такий ідіотський спосіб то я б це зробив куди ефектніше і роздув би це на всю країну, хай вже пан Новицький повірить людині, яка дещо розуміється в піарі і яка ще з часів АТО має хороші зв’язки з журналістами провідних українських ЗМІ.

Поліцейський запевняє, що не знайшли свідків? Підозрюю, це проблема слідчих. Так, о 12 годині дня на зупинках не дуже людно, ну не час пік. Напевно ж нападники не ідіоти і підібрали час для нападу не тоді, коли свідками цього стануть десятки людей. В час нападу на зупинці справді майже не було людей. Була одна пані яка не стала дожидатись приїзду поліції і пішла по своїх справах. Не силою ж я мав її тримати. Але в момент нападу я зупиняв маршрутку №23, водій і пасажири напевно ж бачили напад. У магазині було дві продавчині, які принаймні мали б щось чути, якщо не бачити. Якщо слідчі з якихось причин їх не опитали як свідків то це питання до них.

Читайте також: Покарання за напад на керівника Волинського осередку «Нацкорпусу» – штраф і виправні роботи

І нарешті соковита цитата: «І єдиний мотив нападу, на його думку (тобто на мою – А.Д.), це опозиційна діяльність до тимчасової влади в Луцьку, тобто до політичної партії «УКРОП» та їх прибічників.» Реформований поліцейський вважає, що цього мало? Він взагалі в Луцьку живе? Він взагалі в курсі, що робиться в місті останніх півроку?

Тут випадково загоряється автомобіль Лапіна. Не слідкують, а просто так, від нічим зайнятися, за секретарем Юлею Вусенко кілька днів їздять дві Шкоди. Випадково під Міською радою збирається кілька десятків тітушок, флеш-моб мабуть у них такий - прийди під Міську раду і постій там день. А Міша Шелеп теж зімітував напад на себе? І Patio di Fiori, напевно, загорілось бо о 2-й ночі на кухні там борщ варився і вибухнула кастрюля? А, точно, я ж забув. По Patio di Fiori боти у Фейсбуці пропихають версію, що це розгнівані клієнти. Ага, цілу спецоперацію організували з відволіканням охорони і кидком вибухового пакету бо до вареників з вишнями сметани не подали.

Цікаво одне. Як довго хороводи цього цирку збираються водити за носа ціле місто? Невже вони правда думають, що їх Колосс на глиняних ногах такий нерушимий?

P.S. Після розмови керівництво обласної поліції запевнило, що візьмуть ситуацію на контроль, тому поки вважатиму, що з незромілих мотивів саботує роботу не весь орган, а окремі, не надто сумлінні співробітники».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром