У міськраді прозвітували про проведення робіт з ремонту дорожньої інфраструктури міста

28 Липня 2017, 20:59
1945

В обласному центрі Волині тривають роботи з ремонту дорожньої інфраструктури: Ппоки тепло та сонячно, працівники дорожніх служб намагаються оперативно виконати якомога більше робіт.

Сьогодні луцькі можновладці проінспектували хід ремонтних робіт на вулицях міста, йдеться у повідомленні на сайті Луцької міської ради.

Розпочали вони із огляду вулиці Олекси Ошуркевича, де тривають роботи із влаштуванням щебеневого покриття із напівпросочуванням бітумною емульсією та часткове асфальтування. 



Побували й на вулицях Гнідавській, Софії Перовської та Боровиковського, де також триває поточний ремонт за такою ж технологією. Виконавці робіт застосовують технологію прокладання щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією на тих вулицях, де раніше ніколи не було твердого покриття. Гарантійний термін виконаних робіт становить три роки.


Не оминули увагою й прибудинкові території на вулиці Львівській, де щойно розпочалися ремонтні роботи.


На завершення представники влади перевірили, як триває капітальний ремонт прибудинкової території на вул. Софії Ковалевської, 23, 23а, 25. Сьогодні тут активно тривають роботи: облаштованы тротуари, а ремонтники продовжують прокладати бруківку та асфальтування проїжджої частини.


Як стверджуэ радник міського голови Ігор Поліщук, ремонтні роботи на вулицях міста проводяться якісно та досить швидко. Він додав, що незабаром розпочнуть капітальний ремонт проспекту Василя Мойсея та кільця на вулиці Набережній

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром