Найкращі треки, жарти та танці: як у  Луцьку запалював гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ». ФОТОРЕПОРТАЖ

01 Квітня 2021, 11:33
Гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» 3813
Гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ»

У Луцьку виступив популярний гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» із  програмою «Краще». 

У середу, 31 березня, музиканти запалювали, надихали, мотивували та вражали публіку улюбленими треками. Разом із музикантами співали, танцювали і жартували присутні. Серед глядачів були і журналісти Район.Луцьк. 

Яскраве дійство уТЦ «Промінь» організувала івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».

На початку концерту фронтмен гурту Сергій Танчинець розповів, що їхній виступ  опинився під загрозою, проте зустрітися із публікою вдалося. 


 

«Могло статися й так, що ми не приїхали б, але, дякуючи Богові і місцевій адміністрації, ми все ж таки зустрілися», – щиро поділився фронтмен гурту Сергій Танчинець. 

Поки глядачі не могли натішитися своєю присутністю у залі та щирими усмішками самих музикантів, заграла музика.  Разом із гуртом співали глядачі, адже усім бракувало живих зустрічей і концертів. «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» теж скучили за виступами та фанами, тому й луцькій публіці віддалися на повну.  

«Дякую, що ви тут. Я вдячний, що ви дочекались. Ми привезли до вас програму «Краще». Це найкращі пісні за 20 років існування «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ». Ми дійсно за вами скучили, бо не були тут досить давно. Нарешті ми тут», - привітав усіх присутніх Сергій Танчинець.

Першою на концерті музиканти виконали пісню «Буду з тобою». Зал вибухнув оплесками. Тож гурт зрозумів, що їх чекали. Музиканти подарували лучанам трек «Листопад».

Сергій Танчинець пожартував, що наступною пролунає пісня, заради якої присутні купували квитки. Фронтмен попросив нікого не розходитися. У залі сміялися і раділи, а щойно зазвучала пісня «Зорі запалали», усі почали підспівувати. 

Музиканти виконали для лучан одну з останніх композицій «Поклянись. Поцілуй. Обійми». Сергій Танчинець зазначив, що вважає її однією з найкращих за роки існування гурту. Трек оцінили і присутні. 

Наступною була композиція «Най би вже весна».  Це пісня війну та тих, хто стереже наш сон на Сході. 

 «На превеликаий жаль, продовжують гинути українці. Ми з вами маємо продовжувати підтримувати українську армію, ідею суверенітету, незалежності, неподільності нашої держави. Звісно, усі ми повинні згадувати про всіх українських воїнів. Дякувати їм за те, що ми з вами почуваємо себе в безпеці, за їх самопожертву», – сказав фронтмен гурту.

Рокери подарували пісню «Хто я», під яку активно танцював весь зал. Потішили піснею «Весь світ», «Липень», «Тону».

Виконанням єдиного англомовного треку «Underground»  гурт вразив увесь зал. 


 

«Нові пісні потихеньку витісняють старіші. Але у нас є багато крутих треків, які нам хотілося грати давно. «Underground» – пісня, з якої почалася нова історія гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» у 2007 році. Саме ця пісня перевезла наш гурт зі славного і рідного для нас з Ігорем Рибарем міста Мукачево в Київ. Вона почала столичну, київську історію гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ». Пісня, в якій ви направду не впізнаєте сьогоднішній «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ». Ця пісня нагадує про те, що рок-н-рол в наших серцях жив, живе і буде жити. Цю пісню не асоціюють з нами, але це реально наша пісня. Єдина наша англомовна пісня», – розповів фронтмен гурту. 


Також звучала композиція «Моя країна». Її завжди виконують із прапором. 

«Ця пісня звучить для того, щоб ще раз усі згадали тих людей, які забезпечують мир, які не дозволяють російським загарбникам понівечити нашу Україну. Вони окупували Крим та частину Донбасу, але вони не зможуть окупувати всю країну. В них замалі зуби, бо українці ніколи не дозволять розгромити їх державу», – наголосив фронтмен гурту.


Далі прозвучала пісня «Не мовчи». Ніби натяк на те, аби глядачі не приховували емоцій і поділилися враженнями від концерту. Так і сталося. Хоч відразу після пісні гурт пішов зі сцени, та фанати не відпускали музикантів. У залі аплодували, тупали ногами та голосно запрошували на біс.

Музиканти гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ»  повернулися на сцену під гучні оплески та заспівали композиції «Героям» і «Зорі запалали».

Після яскравого концерту усі зробили колективне селфі із музикантами, а вонисфотографувалися на фоні фанатів. Щаслива публіка подарувала музикантам гучні оплески, а вони пообіцяли повернутися до Луцька. 







Фото Ірини КАБАНОВОЇ

Текст Олени ШИЛІК

Читайте також:Що  покажуть у луцькому драмтеатрі у квітні: підбірка вистав

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39