У Луцьку «задзеркалісти» розповіли про фестиваль анімації

28 Липня 2017, 15:09
2555

Організатори «Задзеркалля-2017» розповіли про захід та показали головних героїв фестивалю.

У п'ятницю, 28 липня, о 12:00 відбулася прес-конференція, на якій розповіли більше про фестиваль анімації, який відбудеться у Палаці культури міста Луцька та антикафе «Innerspace».

Голова організації ГО «Імаго» Леонід Тивонюк, прес-секретар Зю Побережнюк та заступник голови Микола Волочай докладніше розповіли про учасників заходу, майстер-класи, лекції від успішних аніматорів, дитячу територію, підбірку мультфільмів та квести для усіх охочих. На прес-конференції виступив і заступник директора Департаменту культури Луцької міської ради Андрій Ломака.

Цьогорічний фестиваль, який проводять уже вдруге, передбачає акцент на сценарній майстерності. Невід'ємною частиною прес-конференції стали головні персонажі фестивалю - первісна людина та динозавр, які уособлюють початок анімації, адже ще на скелях люди створювали картинки з сюжетами. 

Леонід Тивонюк повідомив про анімаційний конкурс, який  триває до 15-го серпня, презентацію двох книжок від Оршулі Фариняк «Айхо або подорож до початку» та Наталії Гузєєвої «23 образи Петрика П'яточкіна» та мультфільму «Мишко та Місячна Дзвінка» ТОВ «Борисфен-С».

У рамках заходу проводитимуться дофестивальні майстер-класи: 12 серпня приїде в Луцьк Роман Дзвонковський  – аніматор, який створює анімації у стилі класика + стоп моушен та 19 серпня Олег Федченко майстер-мультиплікатор у стилі стоп моушен+ графіка. Про проведення третього майстер-класу організатори повідомлять пізніше, адже триває відбір. 

На кожен майстер-клас потрібно попередньо зареєструватися. 

Наприкінці прес-конференції усіх почастували безалкогольним мохіто та фруктовими смаколиками. 










 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром