Волинський університет уклав договір про співпрацю з облдержадміністрацією

31 Березня 2021, 16:07
2043

Між Волинською облдержадміністрацією та Волинським національним університетом імені Лесі Українки уклали договір про співпрацю.

Про це йдеться на сайті ОДА.

Зокрема, 30 березня під час робочої зустрічі заступника голови ОДА Анатолія Костика та ректора ВНУ Анатолія Цьося відбулося підписання договору про співпрацю між управлінням культури, з питань релігій та національностей ОДА та університетом.

Насамперед договір передбачає співпрацю у напрямку забезпечення фахівцями у сфері культури у територіальних громадах. Як відзначив Анатолій Цьось, в навчальному закладі вже працюють над ідеями щодо ліцензування нових спеціальностей, які необхідні нашому краю. Звичайно, розвиватимуть й традиційні спеціальності, адже сфера культури на сьогодні дуже перспективна. Тож вивчатимуть проблематику підготовки кадрів саме для місцевих громад.

Завданням документу є партнерство, яке посилить процес інтеграції між наукою, освітою та культурою з метою забезпечення роботою випускників університету. Також сторони договору домовилися про організацію спільних заходів, сприятимуть співпраці у наукових і культурно-мистецьких проєктах та програмах.

Слід зазначити, що на підставі договору відбуватимуться взаємні консультації з питань підготовки кваліфікованих фахівців університету, а також управління надає можливість студентам навчального закладу проходити виробничі і переддипломні практики та їх працевлаштування.

Читайте такожПогрожував вбити студентів: біля Луцького гуртожитка затримали порушника

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39