Юлія Вусенко звинуватила «Свободу» у політичних іграх

03 Грудня 2015, 14:35
3026

Секретар міської ради Юлія Вусенко прокоментувала голосування за склад виконавчого комітету Луцької міської ради.

Район.Луцьк подає її коментар повністю і змін.

«Прошу представників ЗМІ не тлумачити мої слова під час голосування за склад виконавчого комітету 3 грудня 2015 року як заперечення проти журналістів у складі виконкому.

Напередодні під час засідання голів фракцій були погоджені усі кандидатури членів виконавчого комітету. Домовленість була такою: кожна фракція могла мати свого представника у виконкомі.

«Свобода», переводячи це в політичні ігрища, вирішила порушити домовленості та ще й спекулювати на питанні присутності представників ЗМІ у складі виконкому, мовляв, «Самопомочі» не потрібен представник у виконкомі, нехай краще це буде журналіст.

Насправді, «Свобода» мала можливість запропонувати до складу виконкому журналіста від своєї політичної сили, однак два дні тому під час засідання голів фракцій представники цієї партії такого бажання чомусь не виявили і запропонували кандидатуру Михайла Щура.

Моя позиція така: при бажанні люди зі «Свободи» могли б погодити попередньо кандидатуру на члена виконкому з числа медійників нашого міста, але цього зроблено не було.

Таким чином, відбулося політичне підтасування понять, через що «свободівці» вирішили зняти кандидатуру від «Самопомочі». Зауважу, що якихось зауважень до особистості самого Антона Сухомлина (кандидата від «Самопомочі») озвучено не було, і це ще більше вселяє недовіру до партії «Свобода», а також до обгрунтованості рішень її представників.

Насправді ж, вони не дотримались попередніх домовленостей. Я тлумачу це не як мотивовану відмову від прийняття нашого кандидата, а як політичні ігри, адже це порушує і регламент, і законодавство.

Тому на черговій сесії ми все ж наполягатимемо на тому, щоб депутати проголосували за представника «Самопомочі» до складу виконкому».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментарі
03 Грудня 2015, 19:29
Захотіла секретарка собі взяти більше ніж змогла зїсти
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром