Поліщук просить міських голів не співпрацювати зі скандальною Даною Новарчук

31 Березня 2021, 15:02
Луцький міський голова Ігор Поліщук закликає усіх міських голів та голів громад не співпрацювати з ГО «Порятунок чотирилапих» і Даною Новарчук 3702
Луцький міський голова Ігор Поліщук закликає усіх міських голів та голів громад не співпрацювати з ГО «Порятунок чотирилапих» і Даною Новарчук

Луцький міський голова Ігор Поліщук закликає усіх міських голів та голів громад не співпрацювати з ГО «Порятунок чотирилапих» і Даною Новарчук.

Про це очільник Луцька  написав у фейсбуці.

Ігор Поліщук підготував звернення до усіх міських голів та голів громад, які уклали договори на відлов безпритульних тварин із засновницею і керівницею ГО «Порятунок чотирилапих» Даною Новарчук з проханням припинити співпрацю.

За інформацією зоозахисників, яка підтверджена відповідними докаазами, організація відловлює безпритульних тварин у багатьох громадах на території України та привозить їх у Луцьк.

«Окрім того, із початку діяльності ФОП Ткачук Б.Б. та ГО «Порятунок чотирилапих», зоозахисниками чи не з усіх куточків України зафіксовано жорстоке поводження з тваринами, їх утримання в антисанітарних умовах, надання неякісних медичних послуг, в т.ч. і стерилізаційних. Перевозячи не вакцинованих тварин з одного регіону в інший, без необхідного терміну карантинування, підприємець створює загрозу розповсюдження зоонозних хвороб, які є небезпечними як для життя тварин, так і для життя людей», – йдеться в повідомленні Ігоря Поліщука.



Читайте також: Луцькі патрульні здобули призові місця у боротьбі з самбо

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром