8 Березня: розгорівся «гаражний» скандал

28 Липня 2017, 10:26
2368

Демонтаж незаконно встановлених споруд, який проводить Департамент муніципальної варти у Луцьку, знову став причиною конфлікту. 

Мешканці будинку №24 на вулиці 8 березня намагалися «відстояти» свої гаражі у четвер, 27 липня, пише Волинь24

5 металевих гаражів та 12 дерев’яних конструкцій біля будинку визнали незаконно встановленими. Рішенням виконкому від 19 липня власники цих споруд мали самотужки демонтувати їх протягом п’яти днів з дати ухвалення рішення. Однак, власники споруд нарікають на те, що жодних22 офіційних попереджень про терміни демонтажу вони не отримували.

Пані Галина, мешканка будинку, розповідає, що представники муніципальної поліції поклеїли на двері споруд жовті наклейки з підписом «Встановлено незаконно. Буде демонтовано». 

За її словами, 26 липня, приїздили «хлопці», і сказали, що «демонтують гаражі післязавтра». Однак, неочікувано з’явилися на день раніше. 

«Головна проблема в тому, що сьогоднішня влада не визнає документи попередньої, радянської влади», - переконаний мешканець будинку, власник одного з гаражів, Олексій.

«Є дозвіл 1972 року на встановлення гаража. Там вказано, що документального терміну давності дозволу нема. А ці ось (муніципальна поліція – авт..) свої закони ставлять», - додає він. Представники муніципальної варти на місці не давали жодних коментарів. Натомість, у приватній розмові сказали, що роз’яснювальну роботу з мешканцями будинку вели ще з березня.

Більшість власників гаражів лише у день знесення ознайомилися із рішенням виконкому, тому дехто тільки почав прибирати речі зі своїх гаражів.








 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром